- 1 Ocak 2011
- 15.332
- 10.403
- 1.838
Ne Akrabasi evlat olsa sevilmez,Sabah aksam nefes almadan dovsem bikmamBen sizi akraba saniyordum ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Akrabasi evlat olsa sevilmez,Sabah aksam nefes almadan dovsem bikmamBen sizi akraba saniyordum ya
Gardi haberini yalanlamış Sami Yen Haber
Yav iplemeyen adamlar ilk gün kampa mı katılırlar. Kimlerin iplemediği belli burayı da neyse.Takımda bazı futbolcularda doymuşluk var sanki. Planda olmasa bile bazen doğru zamanda ayrılık olması daha iyi (Kerem gibi, Apo gibi). Ziyech, Zaha da başka problem var, iplemiyorlar fazla burayı.
Kanat ve bek rotasyonu tamamen değişecek gibi görünüyor.
Bu sene şampiyon olursak sevinecek var mi 5 yememizden dolayi, ciddi soruyorum
Fener bize 6 attida ne oldu her turlu ustundeyiz senelerdir.surekli kendilerini 6 ile kandiriyorlar .Ne kadar sacma bi soru bu 5 degil 25 yesekte sampiyonluga sevinilir tabiBu sene şampiyon olursak sevinecek var mi 5 yememizden dolayi, ciddi soruyorum
Bir maç iyi, iki maç kötü oynamalarının açıklaması ne peki?Yav iplemeyen adamlar ilk gün kampa mı katılırlar. Kimlerin iplemediği belli burayı da neyse.
Takımda bazı futbolcularda doymuşluk var sanki. Planda olmasa bile bazen doğru zamanda ayrılık olması daha iyi (Kerem gibi, Apo gibi). Ziyech, Zaha da başka problem var, iplemiyorlar fazla burayı.
Kanat ve bek rotasyonu tamamen değişecek gibi görünüyor.
İletişim eksikliği, forma adaletsizliği, taktiksel zaafiyet, yönetimsel zaafiyet, yazayım mı daha?Bir maç iyi, iki maç kötü oynamalarının açıklaması ne peki?
Seni tam batırmak lazım, bende geleyim ve Emrah ve beni doyururken her öğünde 2 maaş giderSampiyon olalim 1 hafta seni fethiye de agirlarim yediririm iciririm en kral tatili yaptiririm sana.
Futbolcu önce kendisinede bi baksın bi zahmet. Barışa ne denmeli o zaman? Yada Nelsson (bjk maçını saymıyorum), yada Mertens, Torreira, İcardi, Muslera? Takımı sahiplenmeyenlerle nasıl iletişim kuracaksın?İletişim eksikliği, forma adaletsizliği, taktiksel zaafiyet, yönetimsel zaafiyet, yazayım mı daha?
Flüt severmisin![]()
böyle takip ediyorum