Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hurmaspor a oyuncu mu kiralamışız??? Ulan bu yönetim bizi delirtmek istiyor galiba...

Son düzenleme:
İyi bi haber veriyim

Dursunun gitmesine 21.5 ay kaldı 2.5 ay ı öyle ya da böyle yedik

Acil olarak sistem değişmeli bu sistemde bireysel yeteneklere çok takılı kalıyoruz

Abi ziyech kötü oynadı eyvallahta kanatta ki yalnızlığını görmediniz mi ?Ne kaan bindirebiliyor sistemden ötürü ne orta saha duvar olmaya gelebiliyor.Maç içinde çabalıyor adam ama bu oyun tarzına uyum sağlayamıyor işte

Acil olarak sistem değişmeli bu sistemde bireysel yeteneklere çok takılı kalıyoruz

Abi ziyech kötü oynadı eyvallahta kanatta ki yalnızlığını görmediniz mi ?Ne kaan bindirebiliyor sistemden ötürü ne orta saha duvar olmaya gelebiliyor.Maç içinde çabalıyor adam ama bu oyun tarzına uyum sağlayamıyor işte
3-6-1 yada 3-4-3 8 almazsak. Başka çözüm bulamıyorum. Defans Apo/Sanchez/Nelsson (Metehan/Kaan yedek), ortasaha Torreira Sara ve İki hücum bek, ileri İcardi Barış ve Sol ayaklı sol kanat.

Sara bu sistemde deep-lying playmaker gibi oynayabilir. Pirlonun juvede oynadığı gibi.

Bize oyuncu transferleri için en uygun lig Arjantin orda hem yetenek var hemde sertlik bize çok uygun olurlar. Gidip Boca ve River den oyuncu alın demiyorum. San lorenzo, independiente ve velez gibi takımların iyi oyuncularından alabilirsin

Kampa götürülmeyen oyunculardan Baran Demiroğlu'nun Fatih Karagümrük'e, Berkan Aksoy'un Karaköprü Belediyespor'a kiralandığı; Berk Balaban'ın ise Isparta 32'ye bonservisi ile transfer olduğu belirtiliyor. Emirhan Kayar'ın sözleşmesi feshedildi.
Maşallah bizim altyapı anadolu kulüplerine çalışıyor, a takım seviyesinde adam çıkmıyor şaka gibi, böyle olacaksa kapatın gitsin, ayrıca hurmaspor hangi yaralı parmağına işemiş ki sen ona oyuncu kiralıyorsun.. Aksine köstek oldu, 2 hafta sonra kovduğu hocasını bahane edip sana oyuncu vermedi, koçu yalamaktan dilinde mayasıl oldu. Daha neler neler..

Gardi bunlarla calismaz veya yönetim gardi ile calismaz

Erden timur ve Okan hoca gardi’nin dügüne gittiler haziran ayinda

Bayagi yakinlik kurmuslar yani belli

Yönetim erden timur düsmani oldugu icin gardi’yi kötü göstermek icin her yolu denerler

Okan hoca da komisyon iddialari olmasin diye yönetim calismadigi icin etik olarak calismak istemez gardi ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt