Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.850
- 1.892
- 2.088
Hurmaspor a oyuncu mu kiralamışız??? Ulan bu yönetim bizi delirtmek istiyor galiba...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş çarferamuzun bulaşıp çıldırtmadığı adam yoktur
geçmiş olsun
3-6-1 yada 3-4-3 8 almazsak. Başka çözüm bulamıyorum. Defans Apo/Sanchez/Nelsson (Metehan/Kaan yedek), ortasaha Torreira Sara ve İki hücum bek, ileri İcardi Barış ve Sol ayaklı sol kanat.Acil olarak sistem değişmeli bu sistemde bireysel yeteneklere çok takılı kalıyoruz
Abi ziyech kötü oynadı eyvallahta kanatta ki yalnızlığını görmediniz mi ?Ne kaan bindirebiliyor sistemden ötürü ne orta saha duvar olmaya gelebiliyor.Maç içinde çabalıyor adam ama bu oyun tarzına uyum sağlayamıyor işte
9 macta 1 gol 1 asist yapmis tam aradigimiz adam gibi duruyor hemen cökelimPablo solari ile ilgili haber çıkmış arjantin'de.
Onu da tek maçta yapmış.9 macta 1 gol 1 asist yapmis tam aradigimiz adam gibi duruyor hemen cökelim
Gabriel Pec@Mehmet Mehmetoglu bize bir Brezilyalı daha bulman lazım kanat için
Seni tam batırmak lazım, bende geleyim ve Emrah ve beni doyururken her öğünde 2 maaş giderEkli dosyayı görüntüle 255664
Maşallah bizim altyapı anadolu kulüplerine çalışıyor, a takım seviyesinde adam çıkmıyor şaka gibi, böyle olacaksa kapatın gitsin, ayrıca hurmaspor hangi yaralı parmağına işemiş ki sen ona oyuncu kiralıyorsun.. Aksine köstek oldu, 2 hafta sonra kovduğu hocasını bahane edip sana oyuncu vermedi, koçu yalamaktan dilinde mayasıl oldu. Daha neler neler..Kampa götürülmeyen oyunculardan Baran Demiroğlu'nun Fatih Karagümrük'e, Berkan Aksoy'un Karaköprü Belediyespor'a kiralandığı; Berk Balaban'ın ise Isparta 32'ye bonservisi ile transfer olduğu belirtiliyor. Emirhan Kayar'ın sözleşmesi feshedildi.
Kampa götürülmeyen oyunculardan Baran Demiroğlu'nun Fatih Karagümrük'e, Berkan Aksoy'un Karaköprü Belediyespor'a kiralandığı; Berk Balaban'ın ise Isparta 32'ye bonservisi ile transfer olduğu belirtiliyor. Emirhan Kayar'ın sözleşmesi feshedildi.
Bu da kimSOLARİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
olum bu ne lan bildiğin fakir camavingası .
10 milyon versek gelmez miydi acaba
olum bu ne lan bildiğin fakir camavingası .
10 milyon versek gelmez miydi acaba
kanatBu da kim