G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.022
- 1.702
- 1.028
Transferlerle uğraşmamaya yemin ederse bence dönmeli. Şu an futbolcularla iletişim kurabilecek biri gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha nın ağzına baklava verdiği görüntüsünü bi getirTransferlerle uğraşmamaya yemin ederse bence dönmeli. Şu an futbolcularla iletişim kurabilecek biri gelmeli.
Beni de engellemiş ama sebebini harbiden bilmiyorum, ters bir şey yazdıysam da hatırlamıyorum. PM attım dönmedi, Alper adminime bana bir dönerse sevinirim diye mesaj attım yine dönmedi. Keramettin abi ile aramızı yapacak GSC üyesi aranmaktadır, burdan da duyurmuş olalım yeri gelmişken.Aramızdaki limoniteye 1 son vermenin zamanı geldi ve geçiyor.
geçen hesapladım, tam 590 gündür beni alıntılamamışsın
Artık sulh yapma vakti
Bu kadar net. Nokta.Orta sahaya net olarak Gedson lazım, bu profil biri gelmeden mevcut sistemle hiç bir şey düzelmez.
Eski aşk Moder uygun şartlarda alınabilir bir risk. 2 kiralık+5 zorunlu alma gibi yada direk taksite okey de olurlar satılık listesinde olduğu için.
Uygundur
Komple bacağını tekrar dikmişler sanırım, çaprazdan 575 gün diyor.Bu Moder e ne olmuştu? Neresi kopmuştu?
Orta sahaya net olarak Gedson lazım, bu profil biri gelmeden mevcut sistemle hiç bir şey düzelmez.
Dedigine katiliyorum ama elinde bu oyuncular varsa oyuncular dribbling yapsin top sürsün istememeli 3lü ortasahaya geçsek ortasahada top sürmemize bile gerek kalmayacak.Alanlar kapatilacak kisa paslarla hücum edebilirsin.Hoca gidiyor orta saha zaten 2 kişi beklere atiyor bekler gidebilen adam degil geri dönuyoruz stoperler uzun oynuyor o topta rakibe gidiyor ve dönüste doğru alan savunmasi olmadiğindan geçiş yiyoruz her mac böyle sadece anadolu takimlari çok kötu o yüzden bitiremiyorlar.Bence o kadar da degil. Bu orta saha ile ManUnited ve Bayern’e karsi yuksek seviye futbol oynadik. Cigersiz, atletik ve dribbling yapabilen 8 numaralar orta sahayi guclendirir ve gecisleri onler ama Gedson gibi bir profil alindiginda ofansif katkisi kisitli diye elestirenler olacaktir. Bjk’liler Gedson’un gecen sezon ki genel performansindan memnun degiller mesela. Istikrarli degil. 2 yildir bjk’de oynamasina ragmen kendisine su ana kadar 5 buyuk liginden fazla ilgi yok gibi.
Bence bizim en buyuk sorunlarimizden biri bazi topcularin top surmemesi.