Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.055
- 101.275
- 5.238
şu voleyi Sergio atacak 2 ay hastanede yatar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşın bir kısmı, bonservisin bu yıllık kısmıSadece bonservis icinmi gecerli bu ?
Hoca kendi ağziyla ben istedim diyor bunlar kabul etmiyor inanilmaz.Yav angelino köhn 2side 3 5 2 hücumcu kanat defansi kötü olduğu cümle alem biliyor.Hala hücumcu kanat aldiran hocadir.Hocaya 5 6 tane oyuncu öneriliyor gidiyor bunlari seçiyor.Bariz sekilde oynattigi taktige göre adam seçmiyor.Yahu nasıl yetkisi olmaz, adam bas bas kendisi bağırıyor bütçemiz var şuna bakıyoruz buna bakıyoruz diye. Bu kadar konuşan adam basbaya yetki sahibidir bu konuda. Bir de her nasılsa söz konusu yerli teknik adamlar oldu mu hep aynı bahane, onlar istemedi yönetim aldı.. Terim başarısız olduğunda da hep aynı şeyler yıllarca söylendi, sırf başarısızlığa kulp takmak için. Halbuki Terim'in her transferde rolü olduğu barizdi. Ama mesela yabancı bir teknik adam geldi mi, yapılan transferleri direkt ona yıkarlardı. Sözüm ona Salih Dursun'u, Umut Gündoğan'ı, Ontivero'yu Mancini aldırmıştı mesela, yersen...
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koskoca gs ın yapacağı içerik sence bu mu olmalı allahın okancısıne sorsun? Spoon mu Lotus mu diye mi
sus lan çakma hıncalKoskoca gs ın yapacağı içerik sence bu mu olmalı allahın okancısı
Başıma bir şey gelmeyecekse herkesin aksine Davinson'un 30 ve üstü rakama satılmasına sesim çıkmaz hatta bana göre transfer başarısıdır. Yerini büyük ihtimalle aynı tarz stoper ile dolduramazlar ama düzgün bir yönetim olsa çok karlı bir hamle olabilirdi bu teklif.
Geçen yıl 2 defa adele sakatlığı yaşadı diye hatırlıyorum. Atletizmi ile ön plana çıkan bir oyuncu için bu tarz sakatlıkların dönüşünde ciddi performans ve devamlılık sorunu yaşanıyor. Yaşı da artık ilerlediğinden sıkışık takvimde ufak tefek zorlasak yine patlayacak gibi duruyor.
Bu yaz Milli Takım performansından sonra yine sezon içinde yaptığı büyük hatalar unutuldu. Kolombiya milli takımı ilginç bir takım en sıradan oyuncu bile sivrilebiliyor bir anda o takımda. James'in ve bu yaz ismi bizimle anılan orta sahanın performansı hiçbir zaman kulüp takımlarında devam etmedi.
Bugün bunları yazıyoruz ama Davinson ilginç bir oyuncu. Sakatlanmazsa bir bakmışsın sezonun oyuncusu olmuş ama ben bu ihtimali düşük gördüğümden ve oyun tarzı olarak sevmediğim/benimsemediğim bir stoper olduğundan dolayı hazır 30 milyon ve üstüne satabiliyorsak bu oyuncudan çıkmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.
şu voleyi Sergio atacak 2 ay hastanede yatar
Iyi bir simit vazgeçilmezmidir?Benim bildiğim bu sene limit yok
Simit var
Aynı yere çıkıyoruz, Mancini'nin saçma sapan elemanları aldırmadığını biliyoruz da bir başkasının aldırmadığına neden inanılmaz. Türkiye'den başka ülkede çalışmamış (Bu yönü eleştirilebilir.) bir hocadan isteniyor ki City'in organizasyonuna sahip bir menajerlik yapsın. Öylesi mümkün değil kaldı ki City'nin hocası Mancini'ye yaptırılan transferleri zaten yazmışsın. Kulüp profesyonel değil ki, derme çatma sezonluk bütçe, planlama yapılıyor, yarısı yolda değişiyor, üç beş menejer önerisi ile takım kuruluyor ve kaos ortamına atılıyor. Bu ortamda Rijkaard, Mancini, Torrent gibi nice ünlü hocalar bocalarken hoca yine eksikliği elbette var ama yine de başarılı oluyor. Günah keçisi arıyoruz bir, iki maçlık ise hocaya okey ama sevapları o kadar çok ki takımı sürekli ateşten çekip kurtarıyor.Yahu nasıl yetkisi olmaz, adam bas bas kendisi bağırıyor bütçemiz var şuna bakıyoruz buna bakıyoruz diye. Bu kadar konuşan adam basbaya yetki sahibidir bu konuda. Bir de her nasılsa söz konusu yerli teknik adamlar oldu mu hep aynı bahane, onlar istemedi yönetim aldı.. Terim başarısız olduğunda da hep aynı şeyler yıllarca söylendi, sırf başarısızlığa kulp takmak için. Halbuki Terim'in her transferde rolü olduğu barizdi. Ama mesela yabancı bir teknik adam geldi mi, yapılan transferleri direkt ona yıkarlardı. Sözüm ona Salih Dursun'u, Umut Gündoğan'ı, Ontivero'yu Mancini aldırmıştı mesela, yersen...
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ümit daha iyiIyi bir simit vazgeçilmezmidir?
Benim bildiğim bu sene limit yok
Simit var
Furkan hoşgeldin renktaş