- 18 Temmuz 2009
- 81.723
- 238.649
- 5.093
şu voleyi Sergio atacak 2 ay hastanede yatar
Sergio ilk geldiğinde bundan daha iyi vuruyordu toplara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu voleyi Sergio atacak 2 ay hastanede yatar
Hoşbulduk renktaşım güzel bir transfer sezonu ve sezon geçiririz umarım hep birlikte.Furkan hoşgeldin renktaş![]()
Kulübün asıl sahibi liseliler Dursun abilerine tam yetki verdi, biz “fanlar”a laf söylemek düşmez.Kulübün ismi GSYİADspor olarak değişecek gibi gözüküyor.
Tamamen ele geçirdiler her yeri Erden’e el çektirdikten sonra.
Bu belayı başımızdan nasıl defedecegiz admirim işlevsiz herifler boş boş reklam ajansı gibi kullanacaklar koca kulübü.Kulübün ismi GSYİADspor olarak değişecek gibi gözüküyor.
Tamamen ele geçirdiler her yeri Erden’e el çektirdikten sonra.
ısınamadım o adama. hele memesini kopardıktan sonra iyice soğudum. Allah aşkına bir insan memesini nasıl koparır yaSergio ilk geldiğinde bundan daha iyi vuruyordu toplara
Beni de engellemiş ama sebebini harbiden bilmiyorum, ters bir şey yazdıysam da hatırlamıyorum. PM attım dönmedi, Alper adminime bana bir dönerse sevinirim diye mesaj attım yine dönmedi. Keramettin abi ile aramızı yapacak GSC üyesi aranmaktadır, burdan da duyurmuş olalım yeri gelmişken.![]()
hankısıDavies galiba
icardiyi floryada öpmek için kovalar sürekli kesinİşte aradigimiz floryadaki ortamı dengeleyecek isim
Senden bir hatıra bana bu şarkı gibiArkadaşlar anlayın artık
Biz şarkı dinlemek değiliz
Şarkı söylemek istiyoruz