Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e tahminen seçimi kaybetti Belmas sonrası işte metin öztürkle kapışacakken metin yan çizdi dursun'a kaybetti..

kesin doludur o konuda.
Bayaa dolu. BElmas’ın seçildiği sene YŞ seçimi trollemese kazanıyordu. Ertesi sene liseliler yine saatı adamı iyice bilendi 😁

Erden T. bu saatten sonra hiç kimsenin listesinde seçime filan girmemeli, doğru zamanda direkt başkan adayı olmalı. Aksi taktirde bugün onun en büyük dostuymuş gibi görünenlerin yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi yok. Kaldı ki, Erden T. artık 2. adam olamayacak kadar büyük bir sembol haline geldi. Sadrazam değil, direkt padişah olmalı ki istediği projeleri kimseyle uğraşmadan hayata geçirebilsin.
Seçilme ihtimali yok kendi başına seçime girerse. YKsını güçlü liselilerle doldurursa ve iki liseli adayla üç adaylı bi seçime girerlerse anca, onda da içeriden devrilme riski var yine :)

Sanmıyorum ama;

1.Sol beke önemli ve defansı sağlam bir oyuncu

2. 10 numaraya Mertens’i de kesebilecek tempolu bir oyuncu

3. Toksik kanatlardan birinden kurtulup iyi bir takım oyuncusu kanat

Bu üç transfer yapılıp İcardi motive edilirse bu yönetime rağmen yine şampiyonluk gelir

10 numara hariç katılıyorum.
Bize defansif yönü güçlü topla dripling yapan atlet bir 6-8 karışımı bir orta saha şart.
Sara-mertens-ziyech 10 da yeterli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizi kurtaracak 4 isim yazsana

Solbek
Stoper
Kanat
10
Sol beki ucuza halledemeyiz, anca Kohn 8 milyona falan satilirsa uzerine de 4-5 milyon daha ekleyebilirsek Locko alinabilir zaten sol bek bulmak zor.

Jelert sol bek, Mukiele sag bek transferi de olabilir. Kiralik + satin alma opsiyonuyla.

Kanat transferi mecbur Guney Amerikali olmali ya da Fransiz falan. Kuzey ulkelerinden asla bir kanat aldirmazdim ama tanidik bir isim almak zor. Anca genc potansiyelli oyuncu transferi olabilir.

mesela:

10 numaraya gelirsek, bizim Sara orada da oynar biz yeterki defansif yonu kuvvetli bir orta saha daha alalim. Uclu orta saha, en ofansif oyuncu da Sara. Mevcut sistemden devam edip bir 10 numara transferini napacaz?

10 numara icin ucuz bir oyuncu onerisi mi istiyorsun cunku para kalmadi :D

Ucuz oyuncu: Nicolae Stanciu

Seçilme ihtimali yok kendi başına seçime girerse. YKsını güçlü liselilerle doldurursa ve iki liseli adayla üç adaylı bi seçime girerlerse anca, onda da içeriden devrilme riski var yine :)
Dediğin gibi, seçilme ihtimali yönetim kurulunu hangi isimlerden seçeceği ile alakalı. D boşuna mı önüne gelene başkan vekilliği sözü vermiş. :ubulut::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt