Boşa düşmez araplarlar malmı biraksın herifi rtaş maximin gibi olur en fazla
Laporte boşa düşerse real'e gidecekmiş bizim transfer işi palavra.
Laporte boşa düşerse real'e gidecekmiş bizim transfer işi palavra.
Aynen öyle davinson'a teklif geldi yüksek ihtimalle satmak için yol yapıyorlar. Bunu da kalemsorleri ile taraftarı ikna etmeye çalışıyorlar.Tamamen yönetim Davinson u satmak için hazırlık yapıyor gibi geliyor bana. Davinson satılsın mı diye yoklama yapılıyor aslında güya Davinson satılırsa Laporte mu gelecekmiş?
Cem Yılmaz ısırmış olabilir mi?ısınamadım o adama. hele memesini kopardıktan sonra iyice soğudum. Allah aşkına bir insan memesini nasıl koparır ya
Şimdi değilse ne zamanLaporte senelik 20 milyon euro aliyor. Bizim ulkenin yanindan gecmez tabi Avrupa'da oynamak icin maasinda %75 indirim yapmayacaksa.
Dışarı çıkan 10 numara da alırsak iş dengelenir gibi.İçeri giren sekiz numara mı
Davinson al nassr'a mı gidiyor ?Bu adam sol stoper davinson ile değişim kötü olur. Abdülkerim'de sol ayaklı nelsson ile iyi bir ikili de olmazlar ikiside yavas oyuncular. Ama davinson ile yanyana oynarsa muazzam olur.
Depay doğru taktik veriyor herhaldeZaha'yı gönderip Depay'ı aldıktan sonra ne değişecek anlamadım
Davinson satılıp laporte haberleri çıktı. O manada değişim kötü olur dedim.Davinson al nassr'a mı gidiyor ?
Araplar bırakmıyormuş zaten o kadar bonservis verdikten sonra. Laporte'da ayrılmak istiyormuş. Biz davinson'u 20'ye satıp 8'e 1 yıllık laporte getirmek mantıksız olur bizim adımıza.Boşa düşmez araplarlar malmı biraksın herifi rtaş maximin gibi olur en fazla
Başkan 13 senede 7 mesaj ne yav bjk maçı sonrası dursun'a hocaya sallamaya girsen 10 mesaj yazardin ZatenGalatasarayi takibe alan oycuncu kimdi?
Davinson kesinlikle satılmamalı abdulkerim gidip Laporte gelebilir mesela gerekli kosullar olusursa sahanede olur kademe atlar stoper seviyesi euroda A+ bir seviyedeydi laporteAraplar bırakmıyormuş zaten o kadar bonservis verdikten sonra. Laporte'da ayrılmak istiyormuş. Biz davinson'u 20'ye satıp 8'e 1 yıllık laporte getirmek mantıksız olur bizim adımıza.