Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonussuz 10 versinler el sıkışalım üstüne koyup Locko alalım.
Hocam yanlış anlama ama Şubat dönemi sonu senin Rieder Blas Puertas 3lusunu karsilastirdigin bişey hatırlıyorum. Hatta mertense en yakın adam puertas diyodun şimdi noldu 4-5 ayda adami kadin futboluna öneriyorsun?Kadın futbol takımına mı
Rabiot en son 15 m euro imza parasından 12'ye zar zor düşmüştü yıllıkta 8 m euro istiyor.Wendel falan alınamaz daha öyle bir para kalmadı.
2 hafta daha bekleyip Rabiot hala transfer olmadiysa, senelik 5 milyon, imza parası da 4 milyona alınır. Sergio ve Cicaldau'dan kurtulduğumuzda zaten bu maaşın büyük bölümünü çıkartırız.
Son haftalarda pl den birine vs kiralanmaz ise yine bize kiralayabilirler bu arada pek olasi görmüyorum %1 falan ama bu sene kimseyi almadigından pep kullanmakta isteyebilir belki.@Naci Liboş Kalvin diyor olm bunlar.
Kadınmıydı puertasKadın futbol takımına mı
Anası istiyordur kesin. O işlere o bakıyor.Rabiot istediği ücret 8 maaş 8 imza parasi.bu yüzden hala avrupa takimlarina gidemedi.
Rabiot en son 15 m euro imza parasından 12'ye zar zor düşmüştü yıllıkta 8 m euro istiyor.
Tamam o yüzden Ağustos sonunu işaret ediyorum. Kimse o parayı vermiyor ki hâlâ boştaRabiot en son 15 m euro imza parasından 12'ye zar zor düşmüştü yıllıkta 8 m euro istiyor.