Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.300
- 30.131
- 1.988
Özelden yazın da bir tarih versin beklemeyelim boşunaSergensiz nöbet kuru oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden yazın da bir tarih versin beklemeyelim boşunaSergensiz nöbet kuru oluyor
2 mac izledim surekli calim atmaya calisip kaptiriyor.2 kisiyi geciyor boş adam var atmiyor sonra kaptiriyor tam emre mor.bal yapmayan ari misali.Puertas’ı fener maçları dışında izlemedim (iyi ama büyük takım topçusu mu tartışılır) ama kim demişse doğru tespit yapmış Mertens’e en çok benzeyen o.
Hafizam iyidir sen demiştin üstadPuertas’ı fener maçları dışında izlemedim (iyi ama büyük takım topçusu mu tartışılır) ama kim demişse doğru tespit yapmış Mertens’e en çok benzeyen o.
Özet gec var mi gelisme kime aliyoz kime satiyoz
Bizdeki maaşı o kadar az mıydı yav hiç bakmamıştım. O zaman gidebilir haklısın.Bizde 400k€ alıyor. Versinler 1m€ önüne gelene yoldaş çeker.
O kim lanDavi Gomes manyak 8 no. Ne topcu aldigimizin farkinda degilsiniz.
Fener maçlarında kötüydü ama herif yetenekli belli, herhalde hep öyle değildir.2 mac izledim surekli calim atmaya calisip kaptiriyor.2 kisiyi geciyor boş adam var atmiyor sonra kaptiriyor tam emre mor.
Yedeğe gökhan sazdağı isterimOrta sahaya Moder, sol beke de Köhn giderse birini alıp kapatalım.
Biri = bilmiyorum.
Kıyarlarsa Locko başka da istediğim adam yok.
Locko için 15 isterlermis biraz tuzlu olur ama gayet iyi oyuncuOrta sahaya Moder, sol beke de Köhn giderse birini alıp kapatalım.
Biri = bilmiyorum.
Kıyarlarsa Locko başka da istediğim adam yok.
O kim yawDavi Gomes manyak 8 no. Ne topcu aldigimizin farkinda degilsiniz.
Gabriel Davi Gomes SaraO kim lan

Dayak kontejanindan mi sövme kontenjanindan miYedeğe gökhan sazdağı isterim
Gabriel Davi Gomes SaraO kim lan
Fener maçlarında kötüydü ama herif yetenekli belli, herhalde hep öyle değildir.
Gabriel Davi Gomes SaraO kim yaw
Kohnu 8-9m satarsak kesinlikle almaliyizLocko için 15 isterlermis biraz tuzlu olur ama gayet iyi oyuncu