Nedim Tokuyucu
İmparator
Lovik bize karşı oynadığı için alınma olasılığı daha fazlaLocko girip alırsak mükemmel olur. Lovik mi ne tanımıyorum ama kanat beki oynamış adam madem öyle Angelino niye gönderdik abi
Lovik bize karşı oynadığı için alınma olasılığı daha fazlaLocko girip alırsak mükemmel olur. Lovik mi ne tanımıyorum ama kanat beki oynamış adam madem öyle Angelino niye gönderdik abi
?dominguez'i stoper mi oynatıcaz
Gerçekten bek olsun yeter. Öyle kanattan bozma, hücumcu bek falan denilince direkt şüpheleniyorum artık.tamam oyuncu bulmak kolay değil ama köhnden iyi sol bek de bulunur herhalde ya
Lovik bize karşı oynadığı için alınma olasılığı daha fazla
imparatorun kurduğu en doğru 2 cümleden biri. Diğeri de bıyığını ... cümlesiydi
Köhnü 8-9a sutlayabilirsek bi zahmet 4-5 üstüne koysunlar. Zaten Ziyech mi Zaha mi veya kimse satis olur, limit acilir. Iyi sol bek bulmak cok zor, güncel piyasada 15 locko icin iyi, 1-2 yil sonra imkansiz alamayiz.O kadar parayı bizimkiler sol bek için harcamaz bence ama sol bek de zaten kolay bulunmuyor
Enerjik bi velede benziyorEldeki herif defans yapamıyor diye gidip 3lünün kanat bekini alırsak ağır saçmalarız
Fransiz pasaportlu kariyerine zaten +10m vs piyasa degeriyle basliyo, ilerde her türlü zararsiz satarizSürprize hiç gerek yok Locko'yu alıp geçelim hazır para harcıyoruz bari bir işi tam yapalım bizi Loviklerle uğraştırmasınlar.
cok defansif adam
Olur üçlü orta sahadacok defansif adam
torreirayla birlikte olmaz