Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sebeb o değil, ayrıca mertens değil prime sneijder olsa dahi ortasahan güçlü değilse bu sistemei oynayamszsin ,arkanda selcuk melo olursa belki
Sneijder varken Fatih hoca asimetrik 4-4-2 diziyordu yada 4-3-3 Hatırlıyorum Drogba Burak çift forvet arkalarında Sneijder ama o dönemki kanat oyuncularımız dahil orta daha özellikliydi Selçuk Hamit riera falan

Sol bek alacaksak lütfen 6 ay sonra göndereceğimiz birisi olmasın. Baydı artık yıllardır süren bu sol bek mevzusu

Orta sahaya en kötü ucuz maliyete moder gibi birini kiralayıp denemeliyiz , Orta sahan kadar takımsın her zaman o yüzden Orta saha gelmezse sorun.Ilkay falan da değil tempolu,genc birini almak lazım.Antepin aldığı birkaç sene öncesinin wonderkidi bile denenebilirdi

Bu sarayı sözde 8 numara için almışlardı. Planlarda değişiklik mi oldu acaba. Sarayı 10 numara oynatmak biraz takımın oyun şeklini de değiştirmek demek zira okan hoca icardi arkası yardımcı forvet karakterli adam kullanıyor genelde
Adam 14 gol atmış çoğu da akan oyunda daha ne forvet karakteri olacak 😅

Keşke dönse 3 lü ortasahaya ama önde 2 adam kullanma konusunda takıntılı biraz
En büyük hatası o icardinin ceza sahası içinde tek kalması gerekiyor yanında biri olunca saptıtıtor adam ver kafa falan giriyor saçma sapan icardiyi komple ileri atıp sen geri gelme diyeceksin kanatlardan ortadan top getireceksin

Dayanamıyorum artık bu kadar saçmalığa forumun yarısı kadroyu sil baştan kuruyor önüne geleni satıyor, fm oynuyorlar.
5 yediğimiz bjk'nin geçen seneden 11'e sadece 3 oyuncu girdi yani ne gedson çöptü ne de musrati kötü bir bek olan svensson bile sırıtmadi.
Sizce bizde sorun kadroda mi?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rabiot gelme ihtimali varsa en makul isim maliyet yüksek olur ama orta sahayı toparlar bizi şampiyon yapacak bir hamle olur sol bek ve sol kanat kim gelir bilmiyorum

Sol beke gerçekten adam alınacaksa tartışmasız biri alınsın. Mevsimlik işci yerine döndü iyice gelen 6 ay sonra yok

Dayanamıyorum artık bu kadar saçmalığa forumun yarısı kadroyu sil baştan kuruyor önüne geleni satıyor, fm oynuyorlar.
5 yediğimiz bjk'nin geçen seneden 11'e sadece 3 oyuncu girdi yani ne gedson çöptü ne de musrati kötü bir bek olan svensson bile sırıtmadi.
Sizce bizde sorun kadroda mi?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyun tarzına sorunlu ama kadro yapılanmamız da yanlış takımın ön liberosu yok bekleri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt