Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dayanamıyorum artık bu kadar saçmalığa forumun yarısı kadroyu sil baştan kuruyor önüne geleni satıyor, fm oynuyorlar.
5 yediğimiz bjk'nin geçen seneden 11'e sadece 3 oyuncu girdi yani ne gedson çöptü ne de musrati kötü bir bek olan svensson bile sırıtmadi.
Sizce bizde sorun kadroda mi?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadro, hocanın oyun sistemine göre oldukça sorunlu, sistem değişikliğine gitse bile bence defansif dirençli bir orta saha gerekli

Mertens tarzı bir adam değil. 8-10 numara arası birşey gibi duruyor. Çok gol atması onun meziyeti.
Ceza sahası koşuları benim diyen forvetin yapamacağı cinsten. Melo’nun #10 giydiği ilk seneyi izletecek aslan bize.

Dayanamıyorum artık bu kadar saçmalığa forumun yarısı kadroyu sil baştan kuruyor önüne geleni satıyor, fm oynuyorlar.
5 yediğimiz bjk'nin geçen seneden 11'e sadece 3 oyuncu girdi yani ne gedson çöptü ne de musrati kötü bir bek olan svensson bile sırıtmadi.
Sizce bizde sorun kadroda mi?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun şeklinde
ama başarısız yönetim ve teknikler her zaman yeni transferle bunun üstünü örterler, taraftarları da kandırırlar

Davinsonu 40 a satarlarsa lucko vendel ve hummelse fit olurum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 milyonluk teklif yok hatta 20 üstü var mıdır şüpheli ama çıkıp 30 veren var kolay kolay bırakmayız oyuncuyu diye açıklama yapıyorlar.

Bu siteyi de sırf böyle pazarlama için manipüle edip kullanıyorlar işte.
Çok büyük oyunlar dönüyor o sitede ya. Misal şu topcu 35lik napmis biri bana anlatsin. Kötü topçu falan demiyorum he bu arada sadece ne yapmış? Barışa 50 yazalım o zaman sanchez e 30 yazalım. Ne boktan bir site ya bu

Ceza sahası koşuları benim diyen forvetin yapamacağı cinsten. Melo’nun #10 giydiği ilk seneyi izletecek aslan bize.
Tamam işte. Melo selçuk da bazen 10 gol üstüne çıkıyordu forvet olmak farklı birşey.adam forvet veya yardımcı forvet değil skorer bir ortasaha oyuncusu

..

Ekli dosyalar

• IMG_1238.webp
    IMG_1238.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 36
Çok büyük oyunlar dönüyor o sitede ya. Misal şu topcu 35lik napmis biri bana anlatsin. Kötü topçu falan demiyorum he bu arada sadece ne yapmış? Barışa 50 yazalım o zaman sanchez e 30 yazalım. Ne boktan bir site ya bu

Yaptiklari icin degil, yapabilecekleri icin 35 milyon, yas, potansiyel, lig önemli unsurlar

Hatta bence Sara büyük hayal kırıklığı olacak
Kötü topçu olduğundan değil, bu oyun şeklinde geri dönemeyecek ve maliyeti taraftarın gözüne batmaya başlayacak
Gol yiyoruz Sara nerelerde denilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt