Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ziyech ne olursa olsun kalmalı.
Zaha için diyemiyorum maalesef maliyet burada beni tetikliyor. Yıllık sponsorlarla birlikte 7 alan adam hem nwakayeme hem onyekuru hem garry performansını aynı anda vermeli.
Ziyech 2,7 milyon alıyor ve geçen sene ciddi şekilde lige etki etti keza 10 numara da oynatabiliriz. Bu önemli.

Bu sarayı sözde 8 numara için almışlardı. Planlarda değişiklik mi oldu acaba. Sarayı 10 numara oynatmak biraz takımın oyun şeklini de değiştirmek demek zira okan hoca icardi arkası yardımcı forvet karakterli adam kullanıyor genelde

Hangi plan renktaş, bir plan olduğunu sanmıyprum hiç

Akbilde cayir cayır 3lu ortasaha oynatan Okan hocam bize gelince Nasuh tövbesi etmiş gibi ortasahayi kaale almaz oldu sanki
Yanlış mı hatırlıyorum yoksa belli bir noktadan sonra demba ba, crivelli 2 lisine dönüp şampiyon olmamış mıydı. O günden sonra 3 lü ortasahaya küstü herhalde

Icardi
Nuno santos-sara-barış
Rabiot-torreira
Locko-hermoso-hummels-jelert
Muslera​

Hocanın oyun sistemine uyacak kadro bayernde psg’de falan var, hatta onlar bile full verimli oynayamazlar bu oyun şeklini
Böyle oynamayalım diyen yönetici, yardımcı, arkadaşı, futbolcusu yok mu bilemiyorum artık, ne dizilişi ne sistemi beğenmiyorum ben ama lige elemelere hocayla devam ediyoruz, hoca farklı olsa bile ihtiyaçlarımız da mevcut

Sara’yı hoca 8 olarak aldırdı, çoğu maçta 8 oynar zaten ama kilit maçlara o 8 önünde 10 ile çıkarsak sıkıntı olması çok olası.

Biz defansif birini istesek de hoca orta sahaya yine ofansif birini ister tbh

Dayanamıyorum artık bu kadar saçmalığa forumun yarısı kadroyu sil baştan kuruyor önüne geleni satıyor, fm oynuyorlar.
5 yediğimiz bjk'nin geçen seneden 11'e sadece 3 oyuncu girdi yani ne gedson çöptü ne de musrati kötü bir bek olan svensson bile sırıtmadi.
Sizce bizde sorun kadroda mi?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav o maç ölçü değil olamaz.
Beşiktaş bok gibi oynadı bu arada biraz turnuva bilinciyle maça çıksaydık o maçta 3 tane sallardık.
Beliktsşlılar da takımın yarısını gömerdi.

Jelert de Sara da tutar mı tutmaz mı belli değil ve ikisi de aşırı çok pahalı
Yani eksik bölgelere kontrgaranti adamlar alınmadı
Ayrıca solbekimiz de yok gibi bir şey
Sağbek solbek yedekleri zaten yok

Ayrıca kim gelirse gelsin 2 yıldır değişmeyen bu sistemde tutmama olasılığı çok yüksek
Tıpkı diğer tutmayanlar gibi

Biz önde presi adam adama yapıyoruz
Top geçtikçe arkadaki adam alanını terkedip önündeki rakibe koşuyor ve panik yapıp hata yapmasını bekliyoruz
Yani rakip 2 kez geçtiğinde, veya bizde bir kişi geç kaldığında kontra, geçiş yemiş oluyoruz
Bunu da tüm maç yapmaya çalışıyoruz

Defansta 6 adamla kendi sahanı savunursun
1 adam da öne koşup oyundan düşmediyse yetişir 7 olursun
Rakip kalabalık geliyorsa da öndeki adamların zahmet olmazsa geriden gelen rakibe eşlik edecek

Top kaptırdığında ise takım kendi alanını kapatana kadar 30 saniye bilemedin 2 dakika pres yaparsın hızlı çıkamasınlar diye, bu sırada alanını kapatırsın, rakibi kilitlersin
Senin sahana yaklaştıkça rakibe daha yakın oynamaya başlarsın

Defanstan çıkarken ise önde 4 kişiyle alanı kapatmış, arkada da 6 kişiyle adamları kapatmış bir rakip denk gelirse çıkamıyoruz, tek hadise uzun topa kalıyor
Çünkü ortadaki adamların geriden top alıp öne aktarması lazım
Ama öndeki adamların da o sırada kucaktan kurtulması lazım
Bizde bekler açılıyor, kanatlar ive forvet leride tek hat diziliyor, takım boyu çok uzuyor
Kucaktan kurtulamayan al-ver gülüm yapmak zorunda
Çalım denerse hata oranı yükseliyor
Ortadakiler açamayınca veya gelmeyince kurulum stopere kalıyor, hata oranı yükseliyor
Hele bjk maçındaki gibi ortadaki adamlar da sürekli hatalı pas yaparsa, veya kanattaki çalım deneyip geçemezse zaten top oynayamıyoruz

Diyelim takım boyunu kısalttın, ortasahan geldi topu çıkardı, öndekiler de kucaktan kurtulup oyunu açtı, sonra atak organizasyonları devreye girer
Tabi eğer önceden çalışmışsan
Çalışmamışsan öndekiler kendi becerisiyle ve hızıyla daha riskli şekilde gitmeye çalışmak zorunda

2 yıldır yazıyoruz çiziyoruz, tek bir maçta dahi farklı bir şey göremedik

Bir de şu formalar
Hem pumaya sorulmalı bu normal mi, kaç kg su tutuyor bunlar
Olmadığını biliyoruz da
Bir de oyunculara sormalı, rahatlar mı
Ben şahsen üstüme yapılan bir şeyden nefret ederim
Kim garanti usta Zaha aldın tutmadı işte

Dayanamıyorum artık bu kadar saçmalığa forumun yarısı kadroyu sil baştan kuruyor önüne geleni satıyor, fm oynuyorlar.
5 yediğimiz bjk'nin geçen seneden 11'e sadece 3 oyuncu girdi yani ne gedson çöptü ne de musrati kötü bir bek olan svensson bile sırıtmadi.
Sizce bizde sorun kadroda mi?

Sorun hocada

Hocaya gonderemeyecegimiz icin hocamiza olabildigince kaliteli topcu almaya calisiyoruz ki bjk den falan 5 yemesin

Çok büyük oyunlar dönüyor o sitede ya. Misal şu topcu 35lik napmis biri bana anlatsin. Kötü topçu falan demiyorum he bu arada sadece ne yapmış? Barışa 50 yazalım o zaman sanchez e 30 yazalım. Ne boktan bir site ya bu

Parayla yolunu buluyor almanlar.

Sara’yı hoca 8 olarak aldırdı, çoğu maçta 8 oynar zaten ama kilit maçlara o 8 önünde 10 ile çıkarsak sıkıntı olması çok olası.

Biz defansif birini istesek de hoca orta sahaya yine ofansif birini ister tbh

Mertens gene bitik yüklemelerden dolayı , form tutması 2. Yarıyı bulur ve yüksek tempolu maçlarda oynayamaz artık yedekten girer anca sarayı oraya çekip geriyi kaan ve torreira yapabilir yada adı geçmedi ama salih özcanı falan istiyor olabiliriz oraya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun tarzına sorunlu ama kadro yapılanmamız da yanlış takımın ön liberosu yok bekleri yok
Hocanın bjk"ye karşı çıkardığı kadro yanlıştı orta saha tamamen hatasıydı resmen ezdiler.
Kaan gayet ön libero oynar.
Bjk'den de örnek verdim svensson kötü bir bek ama siritmadi takım iyi olursa bekler sırıtmaz

Bu arada ziyech ne olursa olsun kalmalı.
Zaha için diyemiyorum maalesef maliyet burada beni tetikliyor. Yıllık sponsorlarla birlikte 7 alan adam hem nwakayeme hem onyekuru hem garry performansını aynı anda vermeli.
Ziyech 2,7 milyon alıyor ve geçen sene ciddi şekilde lige etki etti keza 10 numara da oynatabiliriz. Bu önemli.

ziyechin 2.7 aldığını nerden bilion

Okanın transferleri

Sağbekler
Dubua-aurier-jelert

Solbekler
Kazımcan-adekugbe-angelino-köhn

Stoperler
Sançez-apo-kaan-ross

10no
Mertens-mata-yusuf

Forvetler
Seferovic-icardi-bakambu-vinicius-halil-bats

Orta sahalar
Toreira-midsjo-sergio-demirbay-ndombele- sara

Kanat
Ziyech-zaha-tete-zaniolo-rashica

Gençler ve kaleci
Günay-eyüp-siraç-gökdeniz

İyi ki almışız dediğimiz sadece 7 oyuncu var o 7linin de 4ü erdenin insiyatif alıp getirdiği sançez icardi mertens ve toreira 1i de fbnin mallığıyla bize düşen apo

Kaan ve rashica hariç adamın aldırdığı ve sağlam katkı aldığı kimse yok 32 kişi içinde

*Jelert bats ve sarayı dahil etmedim yeni geldiler ne verecekleri belli değil diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt