Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.146
- 72.774
- 5.188
İrfancan veya mhyFutbolda kim yapacak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfancan veya mhyFutbolda kim yapacak acaba
Sanki harika bir takım defansı organizasyonumuz var da biz göremiyoruz?! Hemen her maçın uzunca periyodlarında takım boyunun uzaması pahasına önde baskı yapmaya çalışmak suretiyle, rakip takımlar merkezden ve kanatlardan pas veya driplingle rahatça gelebildikleri için hücuma kalabalık çıkmaya gerek duymadan pozisyona girebiliyorlar. Öyle olunca da defansta kolay kolay eksik yakalamıyoruz adamları.Hocayi anlamiyorum. Bekler ofansif olsun, Torreira haric OSler ofansif olsun ve üstüne kanat oyuncunun biri artik fiziksel geriye calismayi kaldiramayan biri olsun.
Sonra gelen giden bol bol pozisyona girdiginde, taraftar kendine günah kecisi arasin...
jelertFutbolda kim yapacak acaba
Terimde ceza yemekten maçlara çıkamıyordu oradan düşeriz okanin izinleri fitlesirlerFtnin bodrum abd izinlerine laf ediyoduk
Ft okanın yanında tam mesaiili işçi gibiymiş meğer çalıştığından çok izin yapıyo
Bizden biri yaparsa 2 mac ceza alirFutbolda kim yapacak acaba
Kapa göre şu da var amaKapa göre zaha da 4.3 aliyor reis
Okan Hocayı desteklemeye devam edeceğim, kendisi ilk geldiğinde pragmatist birisiydi, mesela 3-0 yendiğimiz Kadıköy deplasmanına çok akıllıca çıktı.Sorun hocada
Hocaya gonderemeyecegimiz icin hocamiza olabildigince kaliteli topcu almaya calisiyoruz ki bjk den falan 5 yemesin
Oyun oynatamayıp transfer dönemine de uzun zaman olunca mecburen müritlerine bakın kimlerle savaşıyoruz algısı yapmak için bilerek ceza yiyoduTerimde ceza yemekten maçlara çıkamıyordu oradan düşeriz okanin izinleri fitlesirler
Gece saat 1 de mekanda hatun ayıklayamayınca benÇok büyük sessizlik var
Eleman topculara izin veriyom ayagina kendi kendine izin veriyor.Ftnin bodrum abd izinlerine laf ediyoduk
Ft okanın yanında tam mesaiili işçi gibiymiş meğer çalıştığından çok izin yapıyo
okan hocanın yardımcıya ihtiyacı yokOkan hocanın yardımcıları değişmeli.
Dua lipa konusuna bakGece saat 1 de mekanda hatun ayıklayamayınca ben