Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler bizde savaşçı oyuncu yok. Toreyra bile ebue sendromuna yakalandı yerden kalkamıyor. Az sert rakip gördük mü pısıp rezalet 90 dakikalar çıkarıyoruz inanılmaz vahim bir durum.
İdman kalitesizliği işte

Bütün idmanlarda 5e2 oynayınca toreira bile jem karacana döndü

Real falan dünyanın en aptal kulübü belingham vini gibi terminatörlere her gün idman yaptırıyo salaklar

beyler bizde savaşçı oyuncu yok. Toreyra bile ebue sendromuna yakalandı yerden kalkamıyor. Az sert rakip gördük mü pısıp rezalet 90 dakikalar çıkarıyoruz inanılmaz vahim bir durum.

ve buruk ısrarla 1.60 lık heriflerle takimi doldurmaga calisiyor

kodumu oturtan topculara hasret kaldik

Gerçi izin vermese bu sefer ikardi şapkadan tavşan çıkarmayıp ziyech 65 metreden vurmayacak takke düşüp kel görünecek okan da haklı napsın başka çaresi mi var

İdman kalitesizliği işte

Bütün idmanlarda 5e2 oynayınca toreira bile jem karacana döndü

Real falan dünyanın en aptal kulübü belingham vini gibi terminatörlere her gün idman yaptırıyo salaklar
Ya hocam anladık hocayi bokluyorsun da idman yapmadan herifler nasıl bütün sezonu götürsünler birşeyi de abartmayiver yav. Sanki haftasonu hali sahaya çıkıyorlar da gelip idman yapmadıklarını söylüyorsun.
Okani savunmak için demiyorum ama koskoca kulübe iftira atıyorsun. Terim de ayak tenisi mi oynatiyordu sana göre merak ediyorum. Basina 2-3 video foto çıkınca bütün idman öyle geçiyor mu sanıyorsunuz?

Elestiricem diye bokunu çıkarmayın ayıptır kul hakkı yiyorsunuz

Ya hocam anladık hocayi bokluyorsun da idman yapmadan herifler nasıl bütün sezonu götürsünler birşeyi de abartmayiver yav. Sanki haftasonu hali sahaya çıkıyorlar da gelip idman yapmadıklarını söylüyorsun.
Okani savunmak için demiyorum ama koskoca kulübe iftira atıyorsun. Terim de ayak tenisi mi oynatiyordu sana göre merak ediyorum. Basina 2-3 video foto çıkınca bütün idman öyle geçiyor mu sanıyorsunuz?

adam haklı idman her şeydir. Zırt pırt tatil veren hocanın idmanının neyine güvenecek adam. Ezbere adam övmeyin Buruk miti bitmiştir bundan sonra yaptığı her hareket sorgulanacak.

Adam daha 15 gün önce takımı çok iyi idare ediyor,erden timur gitti bir sen kaldın,rekortmen hocam diye övülüyordu,tek maçla yerden yere vuruluyor.. Ortası yok mu arkadaş bu işin.

Millet şimdi Erden Timur diye yanıyor bir sivas deplasmanı beraberliği sonrasi adamı yerden yere vurmuşlardi..Yok tete,yok zaha bunlar nasıl transferler niye konuşmuyorsun falan neler dendi 2 maç daha kötü sonuç gelse adamı ağlatarak taraftar yollayacakti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt