Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Bu sene kim gelirse gelsin ,içimizde kalacak 2 oyuncu var birisi oguz aydin diğeri eren dinkci, bunları alacak amipten zeki yönetici olsaydı kerem ve barışın yerleri dolmuş olurdu
İdman kalitesizliği iştebeyler bizde savaşçı oyuncu yok. Toreyra bile ebue sendromuna yakalandı yerden kalkamıyor. Az sert rakip gördük mü pısıp rezalet 90 dakikalar çıkarıyoruz inanılmaz vahim bir durum.
ikisi de çöpBu sene kim gelirse gelsin ,içimizde kalacak 2 oyuncu var birisi oguz aydin diğeri eren dinkci, bunları alacak amipten zeki yönetici olsaydı kerem ve barışın yerleri dolmuş olurdu
beyler bizde savaşçı oyuncu yok. Toreyra bile ebue sendromuna yakalandı yerden kalkamıyor. Az sert rakip gördük mü pısıp rezalet 90 dakikalar çıkarıyoruz inanılmaz vahim bir durum.
Beni mutlu edecek mi bu hadiseDua lipa konusuna bak
Beni mutlu edecek mi bu hadise
barış alpler bile gedsondan immobile den dayak yiyor Okan beyin marşmelov GS'si çok yormaya başladıve buruk ısrarla 1.60 lık heriflerle takimi doldurmaga calisiyor
kodumu oturtan topculara hasret kaldik
mert hakan yandaş ekibimize kazandırılmalıve buruk ısrarla 1.60 lık heriflerle takimi doldurmaga calisiyor
kodumu oturtan topculara hasret kaldik
Ya hocam anladık hocayi bokluyorsun da idman yapmadan herifler nasıl bütün sezonu götürsünler birşeyi de abartmayiver yav. Sanki haftasonu hali sahaya çıkıyorlar da gelip idman yapmadıklarını söylüyorsun.İdman kalitesizliği işte
Bütün idmanlarda 5e2 oynayınca toreira bile jem karacana döndü
Real falan dünyanın en aptal kulübü belingham vini gibi terminatörlere her gün idman yaptırıyo salaklar
Like atanlar otomatik olarak onu görüyorVideonun önden çekilmiş ve kollarının inik hali lazım.
Like attım göremedim. Galiba kandırıldım.Like atanlar otomatik olarak onu görüyor
Sergen mi dediEğer transfer olursa en yakın tarih 25 ağustos civarı olur
adam haklı idman her şeydir. Zırt pırt tatil veren hocanın idmanının neyine güvenecek adam. Ezbere adam övmeyin Buruk miti bitmiştir bundan sonra yaptığı her hareket sorgulanacak.Ya hocam anladık hocayi bokluyorsun da idman yapmadan herifler nasıl bütün sezonu götürsünler birşeyi de abartmayiver yav. Sanki haftasonu hali sahaya çıkıyorlar da gelip idman yapmadıklarını söylüyorsun.
Okani savunmak için demiyorum ama koskoca kulübe iftira atıyorsun. Terim de ayak tenisi mi oynatiyordu sana göre merak ediyorum. Basina 2-3 video foto çıkınca bütün idman öyle geçiyor mu sanıyorsunuz?
Elestiricem diye bokunu çıkarmayın ayıptır kul hakkı yiyorsunuz
yel kayadan ancak toz alıradam haklı idman her şeydir. Zırt pırt tatil veren hocanın idmanının neyine güvenecek adam. Ezbere adam övmeyin Buruk miti bitmiştir bundan sonra yaptığı her hareket sorgulanacak.
Yok benSergen mi dedi
Adam daha 15 gün önce takımı çok iyi idare ediyor,erden timur gitti bir sen kaldın,rekortmen hocam diye övülüyordu,tek maçla yerden yere vuruluyor.. Ortası yok mu arkadaş bu işin.Ya hocam anladık hocayi bokluyorsun da idman yapmadan herifler nasıl bütün sezonu götürsünler birşeyi de abartmayiver yav. Sanki haftasonu hali sahaya çıkıyorlar da gelip idman yapmadıklarını söylüyorsun.
Okani savunmak için demiyorum ama koskoca kulübe iftira atıyorsun. Terim de ayak tenisi mi oynatiyordu sana göre merak ediyorum. Basina 2-3 video foto çıkınca bütün idman öyle geçiyor mu sanıyorsunuz?
Elestiricem diye bokunu çıkarmayın ayıptır kul hakkı yiyorsunuz