Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.298
- 30.131
- 1.988
Ben sametin yazdığında tatilden dolayi idman yapmadığımız için kalite düşüyor ibaresini göremiyorum. Aksine 5e2 sürekli yapıldığı için idman yapmıyorlar ifadesini görüyorum. Yazdığım şeyde buna itafen bir yazıydı. Çoğu basına bile kapalı olan antrenmanlarda adamlarin antreman yapmadığını dile getirmek görmediğin şeyle iftira atmaktır. Burada sana hırsız deseler ispat beklersin aynı şey.adam haklı idman her şeydir. Zırt pırt tatil veren hocanın idmanının neyine güvenecek adam. Ezbere adam övmeyin Buruk miti bitmiştir bundan sonra yaptığı her hareket sorgulanacak.
Bende Okani eleştiren biriyim zaten ama elestircem diye iftira atmıyorum. Görmediğim şeyi görmüş gibi anlatmıyorum. Bu sebeple abartmadan eleştirsek mi dedim.
Ha bu arada skor taraftarı olmaya gerek yok. Buruk miti bitmiştir lafından skor taraftarı cümlesi geliyor direk aklima. Önemli olan eskiden kazandığında da bu bıçak gibi eleştirileri yapabilmek.
Yapabiliyorsak ne mutlu bize. Gözlerimize galibiyetle perde çektiğimizde bu skora bağlı elestiriler bir anlam ifade etmiyor bana göre