Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Galatasaray komando eğitimi şeklinde idman yaptırıyor haberlerini de gördük geçirdik geçmiş sezonlarda. Sorun sence idman mı oyuncu tipi tarzı mi? Bu kadar teknik, bireysellik hakim olan takıma hangi idmani yaptirican da sertlik kazandiracaksin merak ettim.

İdmanlarda eksiklik olabilir muhabirler adam gibi bilgi vermediği için bunu net bilecek adam yok dışardan gördüğümüzle maç performansıyla, tatilin bolluğuyla vs ancak yorumlayabiliriz bende öyle yapıyorum. Sertlik sorununda idmanında payı vardır illa ama oyuncu tipleri daha odaklanılması gereken yer. Onda da yine ok hocaya döner üç senedir takımın başında. Kopenhag, sparta, ifb şampiyonluk final maçı, süper kupa 5-0 rezaleti bunlar travmatik sonuçlar. Hiç bir şekilde çözüm üretilemedi. Bu takım sert maçlarda pısıyor hayatımda bundan daha net bir şey görmedim. Çözecek olan antrenör ekibidir. Onlara da kolay gelsin yapamazlarsa giderler bu kadar basit.

Musluktan sert iddialar

Bu iddiaları zamanında Adnan Polat baskanda söylemiş. Biz hırsızları kovduk, şimdi 20-50 bin maaslarla dursun geei kulübe aldı diye. Korkunç.. ayrıca bir cümlesi çok üzücü, 2017de söylemi şu, Ünal Aysal Galatasarayin menkullerini, Dursun Özbek gayrimenkullerini bitirdi. Sadece Aysal döneminden sonra Duygun yarsuvat 300 milyon dolar kayıp demiş Adnan Polata. Dursun içinde 750 milyon Euro değeri olan şirketi 150 milyon Euro'ya düşürdüğünü ve tek isteğinin gayrimenkulleri satmak olduğunu, hırsız olduğu için kovduğu 39 adamı direkt tekrar kulübe aldığını söylüyor. Ben o zamanlar nasıl bu röportaji kaçırdım yaa..

300 milyon dolar kayıp olacak. 100 milyon dolar borcu olan kulübün o dönem 300 milyon dolar kaybı olacak.

Metin öztürk konusuna Erden Timur aciklik getirmeli

Kuyusunu kazanlarin basinda metin öztürk varsa bunu acik acik söylemeli

Taraftar da buna göre hareket eder zaten yeter ki seffaf olunsun

Basin veya sosyal medya dan yola cikarsak adam hem erden timur’u yolladi hem de simdi kendisi istifa edecek

Bu hikaye de yanlis olan seyler var gibi
Dursun, Erden'e başkan olacaksın benden sonra dedi, kandırdı, kandirildigini anlayan ve Dursunun ne işler cevirdigini anlayan Erden, ben bunların bir parçası olamam dedi ayrıldı. Aynı dönem, kiskancliktan bir taraflarini kemiren Metine de erdeni bı şekilde sutlayalim, sportif asnin başına sen gecersin diye metini kafaladi, dünden razı metin Erden'in kuyusunu kazdı. Sonrasında ise ne gayrimenkuller için ne de sportif as için dursundan ses çıkmayınca dolandırıldığını anlayıp istifa blofu çekiyor. İstifa ederse Dursunun iyice işine gelir, cenker gibi cebini düşünen ama komisyonun büyüğünü büyük patrona veren yalakalari dolusturur, Florya, transfer vb daha rahat yer. Umarim metinde gider. Sıra ne kadar hızlı dursuna gelirse o kadar karimiza

Hocam Galatasaray komando eğitimi şeklinde idman yaptırıyor haberlerini de gördük geçirdik geçmiş sezonlarda. Sorun sence idman mı oyuncu tipi tarzı mi? Bu kadar teknik, bireysellik hakim olan takıma hangi idmani yaptirican da sertlik kazandiracaksin merak ettim.
1722902496616.webp

Hocam Allah aşkına 1-0 kazansan 5e2 oynuyoruz idman yapmıyoruz lafı Real Madrid kalitesinde idman yapmışız helal lan size çocuklara dönüşmeyecek miydi?

Kendimizi kandirmayalim. Burada azınlık hariç herkes skor taraftarı. Çünkü burada skorla şampiyon oluyorsun. Her maçı ikinarak 1-0 alınca şampiyon oluyorsun. Burası da şampiyonlukla beslenen bir lig ve o ligin güzide bir takımının taraftarlarının olduğu bir forum.

Hanginiz çıkıp herhangi bir sezonda, ulan bu sezon city gibi top oynadık ama şansızdik 2. Olduk diyebilecek cesarete sahipsiniz? Var mi burada süper oynayip 2. Olduğumuz bir senaryoda bunu ovecek bir tane babayiğit?
85-86'da namaglup ikinci bitirdigimiz sezon. Adi jokeycileri de eze eze yenmistik ama sampiyonlugu kaptirmistik. Iyi oynadigimizda iyi oynadik deyip tebrik ediyoruz.

Burak Elmas Başkan Erden Timur asbaşkan olsa yorumunuz nasıl olur ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas Başkan Erden Timur asbaşkan olsa yorumunuz nasıl olur ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burak Elmas iyidir kötüdür bilemem ama baskanliktan el cektirilme sebebi kesinlikle ve de kesinlikle başkanlığı döneminde yaptığı yanlışlar olmadı. FT yuzunden taraftar yedi. Yoksa yaptığı transferlerin hepsinden verim alındı, Floryada ve kemerburgazda imar vs alındı. Bir eksileri gedson alınmadı, bunda da zengin başkan olmaması etki ediyor herhalde. Belkide cidden TD tarafından istenmedi gedson bilemiyorum, ya da o menejer bozuntusu dursundan kalan kazigin acısını cikartmak istedi, bizimkilerde yüz vermedi. Her halükarda olmadı yani. Bu emlak işleri düzene girince, FT olayıda bahane edilerek ve gelen kötü sonuclarda cabasi, muhalefet altlarını oydu ve gönderildiler.

Bu iddiaları zamanında Adnan Polat baskanda söylemiş. Biz hırsızları kovduk, şimdi 20-50 bin maaslarla dursun geei kulübe aldı diye. Korkunç.. ayrıca bir cümlesi çok üzücü, 2017de söylemi şu, Ünal Aysal Galatasarayin menkullerini, Dursun Özbek gayrimenkullerini bitirdi. Sadece Aysal döneminden sonra Duygun yarsuvat 300 milyon dolar kayıp demiş Adnan Polata. Dursun içinde 750 milyon Euro değeri olan şirketi 150 milyon Euro'ya düşürdüğünü ve tek isteğinin gayrimenkulleri satmak olduğunu, hırsız olduğu için kovduğu 39 adamı direkt tekrar kulübe aldığını söylüyor. Ben o zamanlar nasıl bu röportaji kaçırdım yaa..
@Hasan Bekir

Adnan polat’ı camiadan afaroz ettikleri için gündem olmadı renktaş. He he denilip geçildi bu açıklamalar.

Cenker, tulum bülent, Sezgin…Galatasaray’ın parasının hiç edildiği bütün sezonlarda bu adamlar mutlaka görevdeler dikkat ederseniz.

Zamanında Rasim ozan ‘alkolik çakallar’ Galatasaray’ı soydular derken bu adamlardan bahsediyordu

Polat Dursun'u desteklemedi mi son seçimde?

florya mevzusunda da destekledi diye hatırlıyom yanlışsam düzeltin :asd:

davinson'nun satış haberinin çıktığı gün laporte isminin düşmesi tesadüf değil. laporte'un buraya gelmesinin imkanı yok, boşa çıktığı an başta çakal italyanlar olmak üzere bir sürü talibi çıkar. tamamıyla davinsonla ilgili bu dedikodu

Polat Dursun'u desteklemedi mi son seçimde?

florya mevzusunda da destekledi diye hatırlıyom yanlışsam düzeltin :asd:

Adnan Polat, Florya'nın satışı için kurulacak komisyonun başında bulunacak diye haber çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İbra etmeyip tekmeyi vurduğumuz adamı, elimizdeki son ve en değerli arsayı değerlendirsin diye geri getiriyoruz. Kurda kuzu emanet ediyoruz yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt