Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Al Hilal 1 kaleci transferi yapacak gibi duruyo biz de onların kalecisini alalım bence kankslar yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ben kimseye bir şey demiyorum, kimseyi de kırmadan yazmaya çalışıyorum.
Sadece toz pembe değil hayatta her seçeneği düşünerek hareket eden biriyim o kadar.
Kafamda yorum yaptım geçtim, ekran başında somurtkan şirin gibi oturmuyorum ki ben
Osi transferi edilir edilmez orada değilim, ben dün bazı söylemleri beğenmedim benim beğenmemin bir önemi var mı, yok. ama yorum yapıp geçiyorum işte. Neden takılıyorsunuz, istenileni yazamam burada sonuçta herkes farklı düşünür.
Bu emre özcan'da zaten gs kompleksi yavaş yavaş oluşmaya başlamıştı bu ekiple tam raydan çıkar. Bir tek saç eksik ekiptekarakul, ersin düzen, yasaklı kaynak şampuanoğlu, emre özcan'la nowda yayın yapacakmış kadronun saçmalığına bak
Hoca gecen nöbette ben gunahini almisim.Temkinli yada karamsar herneyse az bile yapiyon yakinda sana katilacagim gibi duruyor.Abi ben kimseye bir şey demiyorum, kimseyi de kırmadan yazmaya çalışıyorum.
Sadece toz pembe değil hayatta her seçeneği düşünerek hareket eden biriyim o kadar.
Kafamda yorum yaptım geçtim, ekran başında somurtkan şirin gibi oturmuyorum ki ben![]()
Osi transferi edilir edilmez orada değilim, ben dün bazı söylemleri beğenmedim benim beğenmemin bir önemi var mı, yok. ama yorum yapıp geçiyorum işte. Neden takılıyorsunuz, istenileni yazamam burada sonuçta herkes farklı düşünür.
Emre Özcan Galatasaraylı diye biliyorum ama Okan hocayı pek beğenmiyor sanırım ondan sallıyor ara araBu emre özcan'da zaten gs kompleksi yavaş yavaş oluşmaya başlamıştı bu ekiple tan raydan çıkar. Bir tek saç eksik ekipte
Mesaj atmanı bekliyormuş
Samiyen forumda mı ula1 dakika sonra tweet attı herif
Yaw harbi sıfır sinir. Sinirle de yazmıyorum ki yaw

Herif teminata takmis 2 haftadirnayni haberleri döndürüyor
Marchetti hikayesi-saruhan ve forza cimbomdan başka kimse paylasmiyor herifi
atacım kimse seninle ilgili, ya da herhangi bir kimseyle ilgili herhangi bir şey düşünmüyor yaw :d her gün basın açıklaması yapmana gerek yok bu şekilde :dAbi ben kimseye bir şey demiyorum, kimseyi de kırmadan yazmaya çalışıyorum.
Kafamda yorum yaptım geçtim, ekran başında somurtkan şirin gibi oturmuyorum ki ben![]()
Marchetti hikayesi-saruhan ve forza cimbomdan başka kimse paylasmiyor herifi
Sonuç olarak osimheni aldıkTmama.abi iste olay su
BB den cikmamiz lazim
Florya aciklandi
Pesinat ile BB den cikilacak
Teminatlar alinacak
yakin surede, gelecek ay, vs vs diye 2.5 senedir surec "yonetenler" sonunda yapmak zorundalar gibi