Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.126
- 36.631
- 3.798
Hala en sağlam kaynak gibi GS'de. Dün Florya ile ilgili açıklamada bu gün - yarın gelir demişti.Haluk dun 40m bankada hazir diyordu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala en sağlam kaynak gibi GS'de. Dün Florya ile ilgili açıklamada bu gün - yarın gelir demişti.Haluk dun 40m bankada hazir diyordu![]()
Haberi giren kişi 1 haftadır benzer şeyleri söylüyorPesimistlik nerede burada? Haber ne alaka diye şaşırdım. Tşk mı geçiliyor diye yazdım burada. Osimhen gelmiyor eyvah mı demişim.
Dünün üzerine bugün herhangi bir gelişme oldu mu? Olmadı. Buna sinirlendim, bunun neyi pesimistlik anlamıyorum yaw![]()
Ekibimizin selameti için mecburuz. Pesimitlerden zarar gelmez, polyannalar kandırır uçuruma götürürbu konuda @Murat Kara ve @Adnan Korkut da gayet iyidirler
Samiyenin yeni versiyonuBu kim?
Pesimistlik nerede burada? Haber ne alaka diye şaşırdım. Tşk mı geçiliyor diye yazdım burada. Osimhen gelmiyor eyvah mı demişim.
Dünün üzerine bugün herhangi bir gelişme oldu mu? Olmadı. Buna sinirlendim, bunun neyi pesimistlik anlamıyorum yaw![]()
Hooop aynen bu noktaya geri dondumBenim anladigim denklem su:
50 M pesinat > BB ciksii > teminatlar > resmi osimhen
Gerci teminatlari cozdukte...bende corba oldu bu isler ya
ne sarması, tanımıyorum bile adamı, skysport muhabiri sadece. Haberi gördüm twitterdan, siteye girdim baktım videolu paylaşmışlar.Ve bunu @Ata B. Oğuz başımıza sardı.lan oglum!!!
Kudur de gec yavPesimistlik nerede burada? Haber ne alaka diye şaşırdım. Tşk mı geçiliyor diye yazdım burada. Osimhen gelmiyor eyvah mı demişim.
Ulan hilal, sen ne köpek bi takım çıktın ya.
Yine girmişler devreye
Günaydin, yeni uyandin herhalde üstadSamiyen nerede harbi bu sene yav bıraktı galiba eleman
Teminat belgeleri bekleniyor denmişti en son. Dediğin de olabilir, belki bizimkiler bi yerden para bekliyordur40myi bekliyorlar bence. Oyle bir para yok.