- 2 Temmuz 2011
- 137.830
- 58.746
- 5.488
Dunku haberi.hergun aynı şeyi söylüyor adamkoskoca skyspor yalan söylemez bence .Süre istemiş bizimkiler bu arada al hilal bu arada yine teklif yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dunku haberi.hergun aynı şeyi söylüyor adamkoskoca skyspor yalan söylemez bence .Süre istemiş bizimkiler bu arada al hilal bu arada yine teklif yapmış
Develer s .... seni de bir rahatlasaydın çakma goatNe yaşıyorsak bu kevaşe yüzünden yaşıyoruz.
Cristiano Ronaldo: Ömrümün sonuna kadar Arabistan'da yaşamak istiyorum.
Basketbol derken? Futbol mu demek istedin?sepet topuna hic ilgim yoktur ama hayat bitti
Dunku haberi.hergun aynı şeyi söylüyor adam
Yine çok gaza geliyorsun, her haberi bu kadar ciddiye alma sal biraz.Salak salak işlere kaldık yine. Aptal olmayan biri transfer resmiyete dökülmeyecekse öyle açıklama yapmazdı dün.
Ve bunu @Ata B. Oğuz başımıza sardı.lan oglum!!!dünkü haberi blogda yayınlamıs bugun
Bu kaynak pek önemli ve iyi değil. Asıl kaynakları beklemek lazım ama pazartesi günü dahil zaten süre verilmişti.Salak salak işlere kaldık yine. Aptal olmayan biri transfer resmiyete dökülmeyecekse öyle açıklama yapmazdı dün.
Bu sefer araya haftasonu girdi 2 gün kaos ve reddedilme haberleri dönersabaha Osimhen i yine alırız
Aranızda bankacı falan yok mu bu teminatı işinin uzaması normal bir durum mu?
E abi Skysport ciddiye almayalım mı üstüne Fabri de here we go girmedi.Yine çok gaza geliyorsun, her haberi bu kadar ciddiye alma sal biraz.
İmza olsa zaten Kap gelirdi.Orasını bilemem ama resmiyete dökülmediği de aşikar. E ıslak imza olmadığı sürece transfer bitti denemez.
Senin haberi paylaştığın kisi hergun aynı şeyleri söylüyor.recebin dedigi gibi bu sefer sitede paylasmisE abi Skysport ciddiye almayalım mı üstüne Fabri de here we go girmedi.
Benim daha çok kızdığım dünün üzerine hala bir adım atılmamış olması. Resmiyete döküldüğü an yapsanıza o showunuzu siz.