Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç dikkat de etmiyorsunuz.marceti kim anasını satayım
Kaç gündür aynı şeyleri söylüyor adam.Al hilal teklifini yaptı zaten onceden ve isake gittiler bu sefer de

Allah cezanızı versin ya sokacam teminatınıza, rulo yapıp mabadınıza sokayım o teminatları şerefsiz yavşaklar

Transfer bittiyse niye açıklanmıyor o halde?

Ayrıca haberin videosu var, kanalın spikeri sosyal medya ünlüsü değil o haberi yapan kişi.

Aranızda bankacı falan yok mu bu teminatı işinin uzaması normal bir durum mu?

Var kardeşim.. Teminat mektubu verebilmen için kredi limiti tahsis edilmiş olması gerekir..

Eğer ki sorun teminat mektubundan kaynaklanıyorsa limit tahsis edilmemiştir hala.. Bu ciddi bir sıkıntı olur.. Ancak ben o aşamaları geçtiğimizi düşünüyorum..

Limit tahsis edilmişse, bir de kontrgranti durumu var.. İtalya dan bir banka aracılığı ile mektubun düzenlenmesini temin etmek için.. Ancak bunlar haftalar alacak mevzu değil..

Herkes konu ile ilgili bir şeyler üfürüyor. Bence (eğer varsa) sorun teminat mektubu kaynaklı görünmüyor..

Yine çok gaza geliyorsun, her haberi bu kadar ciddiye alma sal biraz.
E abi Skysport ciddiye almayalım mı üstüne Fabri de here we go girmedi.

Benim daha çok kızdığım dünün üzerine hala bir adım atılmamış olması. Resmiyete döküldüğü an yapsanıza o showunuzu siz.

E abi Skysport ciddiye almayalım mı üstüne Fabri de here we go girmedi.

Benim daha çok kızdığım dünün üzerine hala bir adım atılmamış olması. Resmiyete döküldüğü an yapsanıza o showunuzu siz.
Senin haberi paylaştığın kisi hergun aynı şeyleri söylüyor.recebin dedigi gibi bu sefer sitede paylasmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt