Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi işi bitti onu sadece bekleyin diğer transferleri düşünün artık gelecek ve gidecek olanlar!!!

Pesimistlik nerede burada? Haber ne alaka diye şaşırdım. Tşk mı geçiliyor diye yazdım burada. Osimhen gelmiyor eyvah mı demişim.

Dünün üzerine bugün herhangi bir gelişme oldu mu? Olmadı. Buna sinirlendim, bunun neyi pesimistlik anlamıyorum yaw :asd:
Haberi giren kişi 1 haftadır benzer şeyleri söylüyor

Ciddi biri bile degilmis

Pesimistlik nerede burada? Haber ne alaka diye şaşırdım. Tşk mı geçiliyor diye yazdım burada. Osimhen gelmiyor eyvah mı demişim.

Dünün üzerine bugün herhangi bir gelişme oldu mu? Olmadı. Buna sinirlendim, bunun neyi pesimistlik anlamıyorum yaw :asd:

Benim anladigim denklem su:

50 M pesinat > BB ciksii > teminatlar > resmi osimhen

Gerci teminatlari cozdukte...bende corba oldu bu isler ya
Hooop aynen bu noktaya geri dondum

Ama.her sey de anlasmisiz artik tefrruatayiz gibi de bakmak lazim.

Ve bunu @Ata B. Oğuz başımıza sardı.lan oglum!!!
ne sarması, tanımıyorum bile adamı, skysport muhabiri sadece. Haberi gördüm twitterdan, siteye girdim baktım videolu paylaşmışlar.

Haber üzerine de ne alaka diye yazdım, dünün üzerine gelişme olmaması, fabri here we go girmemesi vs vs. Bunları belirtmek neden sıkıntı ben anlamıyorum.

Yüzsüzler oyuncu 1 aydır sittir çekiyor heriflere ne kadar onursuzlar bunlar ya

Kudur de gec yav

478f32a6540971caded4cffde012536d.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt