Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takip ettiğine göre bu iş bitmiş zaten

çalhansporlular fbye doğru yol alabilir

arkadaşlar bu hakan-fb olayı bizim osimhen ve edersonu aynı anda istanbula indirme ihtimalimizden dolayı, fblilerin gazını alma olayı da olabilir,Ali Koç kendisine gelebilecek tepkileri azaltmaya da çabalıyor olabilir,alamasak ta hani ismi fb ile anılsın diye

Bana da mevzu Hakan’ı bize kitlemeye çalışmak gibi geldi.

Kimse 30-40 bons vermez bir şey olursa da Kırkayak yazar herkesten önce, boşuna gaza gelmeyin yatın uyuyun.

Bir daha da o yasaklı rakip camia mensubunun haberini imayla konuşanı dahi görürsem yersiniz cezayı.

İnter Bonservisine 35 istiyormuş.
Hakan'da 7+bonus alıyormuş İnter'den.

Yagosab x hesabı: Hakan Inter'den bonservisini kendi birikmişleriye aldı. Yıllık ücretin yarısını Inter, diğer yarısını Al Hilal ödeyecek. Böylece Fenerbahçe'nin kasasından tek kuruş çıkmayacak.

Demek ki derbi Galatasaray değilmiş derdi Türkiyeymiş, Türkiye'ye kapak atmaya çalışıyor hakan bey.
Bu sene olmasa da gelecek sene de olsa yaşı ne olursa olsun Galatasaray formasını giymesini istemiştim ama fenere transferi olur olmaz onu bilemem ama görüşmesi bile karakterini belli ediyor o yüzden bir daha Galatasarayla adı anilmamali

febede eksik olan parça inşallah gitmez yoksa şu kadara girdi febeye diyenler üzülmez inşallah

Yalnız ilkayın 34 ünde ben hala üst seviyedeyim diye söylemesi ile , Hakan'ın 32 sinde buraya gelmeye sinyallenip durması cidden garip iş. İkisinin futbolculuğu açısından bakıldığında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt