- 17 Ağustos 2009
- 44.169
- 33.280
- 3.448
Bu patolojik vaka Osimhen gündemini gölgeleyeceğine falan inanıyordur kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan faal olarak top oynayan en iyi 5 forvetten birini almışız, Osimhen'i almışız kim takar Hakanı amaaaaanEk yapayım; Bazı futbolcuları sistem parlatır, Hastalık Bu Futbol kanalının söylediği gibi Simone veya Klopp gibi antrenörler ile süper top oynayan futbolcular başka takımlarda düşüşe geçebilir. Milan'da çok iyi işler yaptığını söylemek güç ama sistem takımı olan Inter'e gelince çok iyi işler yaptı, yine bakıyoruz Milli takımda çok iş yaptığını söylemek güç. Yine tekrar ediyorum Hakan iyi bir futbolcu hatta çok iyi bir futbolcu ama 30-40 aralığında değil, belki 15-25 oluru var. Benim düşüncem.
kim diyor bok gibi bitirdiginiHakan geçen sezonu bok gibi bitirdi inter kitleyecek yer arıyor uzak durmak lazım
Tarihi fark edince ben de öyle düşünmeye başladımBu patolojik vaka Osimhen gündemini gölgeleyeceğine falan inanıyordur kesin.
e hakan da faal en iyi 5 ortasahadan biriŞuan Faal olarak Top oynayan en iyi 5 forvetten birini almışız, Osimhen'i almışız kim takar Hakanı amaaaaan![]()
la sakin ol belki dogru degilOsimhenin maskesi bile olamazsın sen hakan
Öyle gözüküyor, Osi üstüne Ederson ve Akanji gelirse 2 aydır Skriniar ve Asensio alamadı diye topa tutarlar.Bana çok saçma gelen şu 19.07 19:07 Osimhen muhabbetinden ciddi ciddi korkup da böyle saçma sapan gündemi meşgul etme girişimi denemiş olamazlar değil mi![]()
İzledim maçlarını ben diyorumkim diyor bok gibi bitirdigini
İnanılmaz bir herif, şunun kalibresi o kadar düşük ki bizim taraftarımız gereğinden fazla adını anıyor bunların.Öyle gözüküyor, Osi üstüne Ederson ve Akanji gelirse 2 aydır Skriniar ve Asensio alamadı diye topa tutarlar.
Derdi Fener olsa Archie Brown’ı ikna etti haberini yaptırmazdı.
ya neyın derdindesiniz
fener 100 mılyonda verse güclenecek hakan gelince
batacak mı fener 25 mılyon € ile
İnanılmaz bir herif, şunun kalibresi o kadar düşük ki bizim taraftarımız gereğinden fazla adını anıyor bunların.