Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simdi hakan bize 15 e gelse calım mı atmıs oluyoruz

hakan'a sıcak bakmıyorum. fener'e gitmesi bana koymaz.
ama taraftar üzülecek

Ek yapayım; Bazı futbolcuları sistem parlatır, Hastalık Bu Futbol kanalının söylediği gibi Simone veya Klopp gibi antrenörler ile süper top oynayan futbolcular başka takımlarda düşüşe geçebilir. Milan'da çok iyi işler yaptığını söylemek güç ama sistem takımı olan Inter'e gelince çok iyi işler yaptı, yine bakıyoruz Milli takımda çok iş yaptığını söylemek güç. Yine tekrar ediyorum Hakan iyi bir futbolcu hatta çok iyi bir futbolcu ama 30-40 aralığında değil, belki 15-25 oluru var. Benim düşüncem.
Şuan faal olarak top oynayan en iyi 5 forvetten birini almışız, Osimhen'i almışız kim takar Hakanı amaaaaan :)

Bu patolojik vaka Osimhen gündemini gölgeleyeceğine falan inanıyordur kesin.
Tarihi fark edince ben de öyle düşünmeye başladım 😂 Sırf bugün bu ihtimal için böyle bir girişimde bulunmuş olabilir. Hayır her şeyi geçtim taraftarımızın bakış açısı da hatalı. Ooo Hakan Galatasaraylı nasıl gidiyor diyeceklerin her fırsatta Fatih Terim öven, Galatasaray ile yatıp kalkıyorum diyen adamı nasıl sindireceksiniz demesi gerekiyor. Anında manipüle olan bir taraftar grubumuz var. Kibriti eline ver, git şurayı yak de tutup kendini yakar, öyle bir topluluğuz
😄

Ya yok sözleşmesini hallediyormuş da hallederse gelecekmiş de çok istiyormuş da formamızı giymek. Böyle mi istenilir olm.

Bana çok saçma gelen şu 19.07 19:07 Osimhen muhabbetinden ciddi ciddi korkup da böyle saçma sapan gündemi meşgul etme girişimi denemiş olamazlar değil mi :hehe:
Öyle gözüküyor, Osi üstüne Ederson ve Akanji gelirse 2 aydır Skriniar ve Asensio alamadı diye topa tutarlar.

Derdi Fener olsa Archie Brown’ı ikna etti haberini yaptırmazdı.

Dünyada Osimhen'i gölgeye düşürecek bir oyuncu yok bu arada çünkü olanında türkiyeye ayak basmasına imkan yok.

Öyle gözüküyor, Osi üstüne Ederson ve Akanji gelirse 2 aydır Skriniar ve Asensio alamadı diye topa tutarlar.

Derdi Fener olsa Archie Brown’ı ikna etti haberini yaptırmazdı.
İnanılmaz bir herif, şunun kalibresi o kadar düşük ki bizim taraftarımız gereğinden fazla adını anıyor bunların.

Olayın bi benzerini Osimhen'de de yaşadık. Sosyal medyada adama denmeyen kalmadı Buchi bile noluyoruz oldu. Bu hızlı ve kontrolsüz bilgi alışverişi büyük sıkıntılara sebep oluyor.
Hakan gider mi? Gitsin, size ne. Bize gelmek istediğini her fırsatta söyleyen adamın kulübü 40 diyor. Rakip bu parayı verip alıyorsa tepe tepe kullansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt