Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif belli ki mafya olaylarından ötürü italya dan tüymege calisiyor

kusura bakmasin kendisi icin 20-25 milyon bayilamayiz

büyük GS li ise söylendiği gibi i,1 sene daha takılsın seneye aliriz

Ya moruk çok da abartmayın bazı şeyleri.

Bugune kadar çizdiği imaja bakılırsa masaya bile oturmaması lazım.

İlkay’ın aile falan Balıkesir’de bildiğim kadarıyla o dönmek istese anlarım Hakan Almanya doğmuş büyümüş adam. Para istese Arapların teklifi var takım değiştirmek istese Avrupa’da her ligde ilk 10’dan bir takımda alıcı bulur.

Bütün bunlara ve geçmiş açıklamalara rağmen ŞL görmemiş FB ile görüşüyorsa zaten gitmesi daha hayırlı olur. Çok büyük GS’li ise seneye beleşe gelir zaten.

Siz almazsanız oraya giderim heeee diye haber yaptırıyorsa bilmem nereye kadar yolun var demek daha hayırlısı.

Özellikle yerli piyasasında tek seçenek değilsek tercihlerden biriysek o oyuncuyla görüşmem bile

Lemina satılıyor hakan geliyor dense 50 bin kişi point oteli basar bizim önceliğimiz hakan değil. Sane gibi adamı bedava almışsın hakana 25-30 nasıl vericeksin? Taş gibi stoper alırız o paraya geçelim kime gidiyorsa gitsin..

Şimdi kimsenin günahını almak istemiyorum ama fanatik GS'lıyım diyen birisi AK ile görüşür mü? Yok nezaketenmiş vs geçeceksin bunları. Suyun karşı tarafının Inter'in istediği bonservisi verebileceğini düşünmediğimden ihtimal vermiyorum. Ha 30 verip alıyorlarsa da umurumda olmaz. Yaşı sebepli o parayı asla etmez çünkü. Ama gurbetçi tayfadan genel olarak her şey beklenir. Çok gördük biz bu damarımı kesseler X akar laflarını.

Hakan hayatımda gördüğüm en overrated orta saha olabilir. Fiziksel özellikler vasat ne hızlı ne çabuk ne de güçlü, oyun zekası yüksek bir adam ama o oyun zekasını sahaya yansıtacak kıvraklığa sahip olmadığı için dar alan oyununda sıkıntı yaşayabiliyor, en iyi olduğu yön uzun topları ve duran top becerisi. Bize de gelse fenere de gitse asla beklenen katkıyı veremeyecek bu kadar iddialı konuşuyorum.

Lemina satılıyor hakan geliyor dense 50 bin kişi point oteli basar bizim önceliğimiz hakan değil. Sane gibi adamı bedava almışsın hakana 25-30 nasıl vericeksin? Taş gibi stoper alırız o paraya geçelim kime gidiyorsa gitsin..
mevzu hakanı bizim almamız degil

hakanın fbye gidip fbnin güclenmesi

bize gelmese bile araplara gitmeli

Hakan 1 sezon iyi oynadıktan sonra

1000028999.webp

Hemen yarın erenay Galatasarayda haberi yaptırıp bunları kahrından öldürmek lazım.

Ya moruk çok da abartmayın bazı şeyleri.

Bugune kadar çizdiği imaja bakılırsa masaya bile oturmaması lazım.

İlkay’ın aile falan Balıkesir’de bildiğim kadarıyla o dönmek istese anlarım Hakan Almanya doğmuş büyümüş adam. Para istese Arapların teklifi var takım değiştirmek istese Avrupa’da her ligde ilk 10’dan bir takımda alıcı bulur.

Bütün bunlara ve geçmiş açıklamalara rağmen ŞL görmemiş FB ile görüşüyorsa zaten gitmesi daha hayırlı olur. Çok büyük GS’li ise seneye beleşe gelir zaten.

Siz almazsanız oraya giderim heeee diye haber yaptırıyorsa bilmem nereye kadar yolun var demek daha hayırlısı.

Özellikle yerli piyasasında tek seçenek değilsek tercihlerden biriysek o oyuncuyla görüşmem bile
Bu arada belki gerçek bile değildir bu kadar sinirlenmeye adama saymaya da gerek yok. Giderse de gidebilir şu durumda Koç’un fenerine giden adam için üzülmem.

Aynı yorumlarım Kerem için de geçerli ki o küçükken FB’li idi FB yaparsa şaşırmam

Hakan'ı biz niye istiyoruz anlamıyorum. Bizim sisteme uymuyo ki. Kimi keseceksin? Toreira kesemezsin. Lemina asla olmaz. Sara yada İcardi orda oynayacak veya sistem değişip Sara + İcardi ile çift forvet. Totenham maçı gibi. Veya bi 10 no alcaz. Burda ben Hakan'ı hiçbir yere monte edemedim. 6 veya 8 no desen yumuşak kalır ki ligde bile tonla gol yedik Toreira Sara ikilisi ile. 10 no desen artık o mevkiyi kaldıracak durumda değil. Gelmemesi çok daha hayırlı olur gibi görünüyor. Sistemi bozmamamız lazım. Toreira Lemina orda gayet sağlam ve iyi bir ikili oldu. Rotasyon için orya bir adam alınması lazım sadece.
Hakan'ı istemedik zaten. Kendi kendisine mevzu çıkardı. Bizimkiler de ayıp olmasın diye yalandan sormuştur İnter'e. Hatta önce İnter bizimle temasa geçmiş bile olabilir.

Hakan FB mevzusunu ciddiye binerse tartışın gözünüzü seveyim ya. İyi mi olur kötü mü olur, yaptığı kötü mü yoksa normal mi vs... bugünün tartışması değil hiç bunlar...

herif belli ki mafya olaylarından ötürü italya dan tüymege calisiyor

kusura bakmasin kendisi icin 20-25 milyon bayilamayiz

büyük GS li ise söylendiği gibi i,1 sene daha takılsın seneye aliriz
Arabistane gitsin yav 30 milyonu indirir. Seneye de alışamadım der beleş hakanı indiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt