Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.229
- 24.266
- 3.093
mevzu hakanı bizim almamız degil
hakanın fbye gidip fbnin güclenmesi
bize gelmese bile araplara gitmeli
Ne yapalım gidiyorsa yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevzu hakanı bizim almamız degil
hakanın fbye gidip fbnin güclenmesi
bize gelmese bile araplara gitmeli
Rodri, Pedri, Vitinha, neves, caicedo, Enzo , belligham, Kimmich daha da sayarım bu arada Hakan iyi oyuncuda faal 5 net değil bence
Yoo isteyenler var. Ama neden istediklerini ben anlayamıyorum ondan sormuştum. Saçma geliyo yani. Sistemimiz bozulur ilk kez düzgün bi sistem oturtmaya yaklamışkenHakan'ı istemedik zaten. Kendi kendisine mevzu çıkardı. Bizimkiler de ayıp olmasın diye yalandan sormuştur İnter'e. Hatta önce İnter bizimle temasa geçmiş bile olabilir.
amrabat suan fbyi geriye cekiyorNe yapalım gidiyorsa yavamrabat a öyle deniyordu gördük ne olduğunu.. alayı elleride patlıyor.
50 adet say amaboyle random isim yazmakla oluyorsa ben de osimhen'den iyi 50 tane adam sayarim.
Reyiz herif random yazmamış ki eksik yazmış hatta.boyle random isim yazmakla oluyorsa ben de osimhen'den iyi 50 tane adam sayarim.
Random isim saymıyorum mevkidaş orta sahaları sayıyorum. Bekliyorum osimhen den iyi 50 adamı da dünyada faal olarak 50 tane iyi santrafor kimmiş merak ettim doğrusu bilgilenelim bi.boyle random isim yazmakla oluyorsa ben de osimhen'den iyi 50 tane adam sayarim.
sayamazsan forumu bırakacak mısın ekin efendiboyle random isim yazmakla oluyorsa ben de osimhen'den iyi 50 tane adam sayarim.
O da ayrıca lazım 22 yaş altı olacak şekilde.Bize genç yabancı kuralına uyan dribling yapabilen bir orta saha lazım. Şu an anlamayız ama örnek olarak Lamine Camara idi adın sanırım o tarz biri
Peki ya birileri Serhat Akın ı kandırdıysa. Ali koçu eleştiriyo halen. Bu şekilde itibarı zedelenir sonuçtaSerhat akın durduk yere öyle yazmaz bence, hakan hayır dememiş belli ki fb'ye
Şu gün ve saat muhabbeti çok boş geliyordu ama bugün öğleden sonra bir başlayacaksın önce stoper, sonra sağ bek, sonra kaleci derken 19:07'de de hiç beklenmedik bir kanat falan açıkalyacaksın herkes Osimhen beklerken, sonra da gece yarısı Osimhen'i duyuracaksın. Takvimden bugünü de silerlerBir ihtimal bugün 19 07 ve Osinhen'i bugün açıklarsak ona önlem gibi

sayamazsan forumu bırakacak mısın ekin efendi