Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstüne düşünsem daha çıkartırdım da aklıma ilk onlar geldi :d Maks zorlarsan taş çatlasın ilk 15 e girer hakan ancak.Reyiz herif random yazmamış ki eksik yazmış hatta.
valla buna o yüzü veren forum yönetimi vicdanı muhasebesini yapsın , adama şu postu yazdırıp editlemiyorlar bileSen bigün kim vurduya gitcen de hayırlısı. Bakalım kime denk gelcek
fatih terim bile bas dusmanimiz al shabab'a gittiFutbolcular profesyoneldir, o yaptıkları taraftarlık şovuna inanmayın, bin tane örneği var, adamların mesleği bu, bu işten para kazanıyorlar, belki yüzde 1 olanları böyle degildir, bugün kafa giben arda bile bjkye gidecekti işte.
Gs'liyim falan filan demese benim de umrumda olmazdı şahsen. Para ile kendisine fb forması giydirilip malum kişinin ezikliğini tatmin malzemesi haline getirirse kendisini vah halineMilan'dan Inter'e geçişini de biliyoruz. Bu arada gidebilir yani sonuçta para paradır, ama televizyona çıkıp bik bik ben şöyle cimbomluyum böyle cimbomluyum demeyecekler. Arda Turan'ın da parasız dönemde "komik bir teklif" cümlesini de hatırlıyoruz. Bunlar için Galatasaray'da para varsa "Aslolan Galatasaray" , para yoksa "Komik teklif".
tm kim yav. %1000 desin isterse o şunu dedi bu bunu dedi diyerek yüzde belirleyen embesil bir site.Serhat Akın dediyse maalesef tamamdır ayrıca güvenilir olmasada transfermarkt yüzde yüz demiş iş bitmiş gibi duruyor
boyle random isim yazmakla oluyorsa ben de osimhen'den iyi 50 tane adam sayarim.
Yanlış anlaşılma olmasın eksik kalmış Fatih Terim'i de bu Galatasaraylılar arasına sokarız. Ayrıca Okan Buruk efendiyi de unutmayalım o da bize para kazandırmadan kaçmıştı Inter'e.Milan'dan Inter'e geçişini de biliyoruz. Bu arada gidebilir yani sonuçta para paradır, ama televizyona çıkıp bik bik ben şöyle cimbomluyum böyle cimbomluyum demeyecekler. Arda Turan'ın da parasız dönemde "komik bir teklif" cümlesini de hatırlıyoruz. Bunlar için Galatasaray'da para varsa "Aslolan Galatasaray" , para yoksa "Komik teklif".
Tam tersi yazmadıysa gizliyor demektir çünkü gizli bir operasyon var belli kihakanı alsalar ılk bu acıklardı bence de
bide taraftara messi geldi sevinin fln yazmıs uyumus
Milan'dan Inter'e geçişini de biliyoruz. Bu arada gidebilir yani sonuçta para paradır, ama televizyona çıkıp bik bik ben şöyle cimbomluyum böyle cimbomluyum demeyecekler. Arda Turan'ın da parasız dönemde "komik bir teklif" cümlesini de hatırlıyoruz. Bunlar için Galatasaray'da para varsa "Aslolan Galatasaray" , para yoksa "Komik teklif".
Podolski, Antalya'ya gelirken bize etik olup olmadığı konusunda danışmıştı... Düşün Türküz gururluyuz deriz, elin Polonya asılı Almanı daha etik hareket eder.
Ilk Milan macini TV'den canli seyretmistim. Karaktersiz biri oldugunu tribunlere yaptigi hareketle gostermisti. Uc kurus para icin ezeli rakibe giden biri.
hakan da dandik interi cl finalisti yapmis adam boru degilYa dalga geçiyorsun, ya cidden boş yapıyorsun. Şu ana kadar sayılanların hepsi gerçekten Hakan'dan iyi orta sahalar. Hiç de random atılmamış. Hatta 10 tane falan daha sayabilirler.
inter 35 den asagi düsmüyomus
bu lavuk verir bu parayi bizim ederson-osimen gündemini baltalamak icün