- 12 Ocak 2013
- 50.658
- 59.954
- 4.323
Liva
Samedo - Skrinar - osterwolde - Brown
hakan ç - bissuma
Sancho - asensio - Kerem A.
Duran
hakan ç - bissuma
Duran
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan da dandik interi cl finalisti yapmis adam boru degil
Liva
hakan ç - bissuma
Duran
Ilkay mesela, yanlış hatırlamıyorsam Bayern'den teklif almıştı ama daha etik davranıp ManCity'e gitmişti.
Ilk Milan macini TV'den canli seyretmistim. Karaktersiz biri oldugunu tribunlere yaptigi hareketle gostermisti. Uc kurus para icin ezeli rakibe giden biri.
Liva
hakan ç - bissuma
Duran
Herif kompleksten Bissumaya çok bulduğu parayı sıkıyor zaten ahbapLiva
hakan ç - bissuma
Duran
Podoslki ben Galatasaraylıyım diyen çoğu kişiden daha Galatasaraylidir. Adamdır. VefalıdırPodolski, Antalya'ya gelirken bize etik olup olmadığı konusunda danışmıştı... Düşün Türküz gururluyuz deriz, elin Polonya asılı Almanı daha etik hareket eder.
Podolski bu arada Köln'e nasıl gittiğinide biliyoruz, taraftar para topladı Bayern'den satın almak için, gayette gönül verdiği takıma gitti.
Inter'in sistemi göz boyuyor. Aynı işleri bizde neden yapamıyor mesela? kötü bir milli takımımız yok ama salak saçma takımları zar zor yeniyoruz.Hakan hiçbir takımı hiçbir şey yapmıyor. O takımı oralara taşıyan oyuncular başka. Oyuncular arasında maks 5. sırada falan Hakan'ın payı o başarılarda. Hatta Hakan Inter'deki en iyi orta saha bile değil.
Liva
hakan ç - bissuma
Duran
cok mu sevıyorsun feneri!!Adamlar her sene Florya’nın kalbinden içinden adam alıyor
Utanıyorum kulüp demeye
yallah antuyaAdamlar her sene Florya’nın kalbinden içinden adam alıyor
Utanıyorum kulüp demeye
Bissouma için okumuştum ben bunu. 90 dakikayı çıkaramıyor diye. Hatta gerçek yaşını tartışıyorlardı.Ne hakan mis yav, 60 dk icin kondisyonu yeten oyuncuya 40m€ bons ve 10m€ maas, yersen tabiki.
İşte yabancının oğlu bize aidiyet duyarken, kendi oğullarımız "komik bir teklifti" diyebiliyor. Şu yabancı kuralı olmasa olay çözülecekte..Podoslki ben Galatasaraylıyım diyen çoğu kişiden daha Galatasaraylidir. Adamdır. Vefalıdır
keremi fbye transfer etmişim ona mı takıldın ahbabHerif kompleksten Bissumaya çok bulduğu parayı sıkıyor zaten ahbap