Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan da dandik interi cl finalisti yapmis adam boru degil

Hakan hiçbir takımı hiçbir şey yapmıyor. O takımı oralara taşıyan oyuncular başka. Oyuncular arasında maks 5. sırada falan Hakan'ın payı o başarılarda. Hatta Hakan Inter'deki en iyi orta saha bile değil.

💯

Ilk Milan macini TV'den canli seyretmistim. Karaktersiz biri oldugunu tribunlere yaptigi hareketle gostermisti. Uc kurus para icin ezeli rakibe giden biri.
Ilkay mesela, yanlış hatırlamıyorsam Bayern'den teklif almıştı ama daha etik davranıp ManCity'e gitmişti.

Liva
Samedo - Skrinar - osterwolde - Brown
hakan ç - bissuma
Sancho - asensio - Kerem A.
Duran

1000029000.webp

Ne hakan mis yav, 60 dk icin kondisyonu yeten oyuncuya 40m€ bons ve 10m€ maas, yersen tabiki.

Hala Hakan konuşuluyor. Osimhen ve Ederson konumuz. Neden yapmak istedikleri oyuna düşüyorsunuz ki? Hakan konuşuldu bitti. Asıl meselemiz başk bizim

Podolski, Antalya'ya gelirken bize etik olup olmadığı konusunda danışmıştı... Düşün Türküz gururluyuz deriz, elin Polonya asılı Almanı daha etik hareket eder.

Podolski bu arada Köln'e nasıl gittiğinide biliyoruz, taraftar para topladı Bayern'den satın almak için, gayette gönül verdiği takıma gitti.
Podoslki ben Galatasaraylıyım diyen çoğu kişiden daha Galatasaraylidir. Adamdır. Vefalıdır

Hakan hiçbir takımı hiçbir şey yapmıyor. O takımı oralara taşıyan oyuncular başka. Oyuncular arasında maks 5. sırada falan Hakan'ın payı o başarılarda. Hatta Hakan Inter'deki en iyi orta saha bile değil.
Inter'in sistemi göz boyuyor. Aynı işleri bizde neden yapamıyor mesela? kötü bir milli takımımız yok ama salak saçma takımları zar zor yeniyoruz.

Ilk kez olmuyor son da olmayacak. Para sebep olmasa bi topcu niye fenere gider ki? Ancak biz kovarsak olur. Al Tanju, Serdar, Sinan ve daha niceleri. Ben hep bizim idari ve teknik yoneticileri topcu arayip bulmaktan aciz tembel birileri olarak nitelendiririm. Bunlar hem tembel hem aciz. Sark zihniyetinin kurbani paranin kolesi sosyetik bir klup.

Podoslki ben Galatasaraylıyım diyen çoğu kişiden daha Galatasaraylidir. Adamdır. Vefalıdır
İşte yabancının oğlu bize aidiyet duyarken, kendi oğullarımız "komik bir teklifti" diyebiliyor. Şu yabancı kuralı olmasa olay çözülecekte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt