Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayın bi benzerini Osimhen'de de yaşadık. Sosyal medyada adama denmeyen kalmadı Buchi bile noluyoruz oldu. Bu hızlı ve kontrolsüz bilgi alışverişi büyük sıkıntılara sebep oluyor.
Hakan gider mi? Gitsin, size ne. Bize gelmek istediğini her fırsatta söyleyen adamın kulübü 40 diyor. Rakip bu parayı verip alıyorsa tepe tepe kullansın.
osimhene ırkcı msj atan adi gsliler vardı sonra fbliler attı dıye izah ettiler

bazı şeylerde hemen gaza gelip sayıp sövüyor millet

Olayın bi benzerini Osimhen'de de yaşadık. Sosyal medyada adama denmeyen kalmadı Buchi bile noluyoruz oldu. Bu hızlı ve kontrolsüz bilgi alışverişi büyük sıkıntılara sebep oluyor.
Hakan gider mi? Gitsin, size ne. Bize gelmek istediğini her fırsatta söyleyen adamın kulübü 40 diyor. Rakip bu parayı verip alıyorsa tepe tepe kullansın.
Şu konuya yazanların %80 i de yaptı bunu.

Osimhen’e hakaretler edip 8 ay Arjantin’de takılıp takımı en zor günlerde yalnız bırakan Icardi güzellemesi falan yaptılar.

GS taraftarının FB taraftarından bir farkı yok. Hakan ne tepki vermiş bilmeden fener mikserinin lafıyla hakaretlere başlamışlar yine.

Hakan'ı biz niye istiyoruz anlamıyorum. Bizim sisteme uymuyo ki. Kimi keseceksin? Toreira kesemezsin. Lemina asla olmaz. Sara yada İcardi orda oynayacak veya sistem değişip Sara + İcardi ile çift forvet. Totenham maçı gibi. Veya bi 10 no alcaz. Burda ben Hakan'ı hiçbir yere monte edemedim. 6 veya 8 no desen yumuşak kalır ki ligde bile tonla gol yedik Toreira Sara ikilisi ile. 10 no desen artık o mevkiyi kaldıracak durumda değil. Gelmemesi çok daha hayırlı olur gibi görünüyor. Sistemi bozmamamız lazım. Toreira Lemina orda gayet sağlam ve iyi bir ikili oldu. Rotasyon için orya bir adam alınması lazım sadece.

Hakan fbye gitmez

Öyle büyük GSli oldugundan degil ama hakan akilli adamdir

fbye gidecek kadar mal oldugunu düsünmüyorum

fb de 30 milyonu ödemez zaten

keske inter 15e falan bize salsa ama imkansiz gözüküyor

Tarihi fark edince ben de öyle düşünmeye başladım 😂 Sırf bugün bu ihtimal için böyle bir girişimde bulunmuş olabilir. Hayır her şeyi geçtim taraftarımızın bakış açısı da hatalı. Ooo Hakan Galatasaraylı nasıl gidiyor diyeceklerin her fırsatta Fatih Terim öven, Galatasaray ile yatıp kalkıyorum diyen adamı nasıl sindireceksiniz demesi gerekiyor. Anında manipüle olan bir taraftar grubumuz var. Kibriti eline ver, git şurayı yak de tutup kendini yakar, öyle bir topluluğuz
😄
Yav adam Galatasarayla ilişkili topçuları alarak bize zarar vereceğini sanıyor ciddi ciddi. :asd: Bartu Elmaz'lar, Yusuf Akçiçek'ler falan da var daha. Kafa şu "Bu topçuları alıp oynatırsam, başarılı olurlarsa karışırlar, zarar görürler". 15 yaşında çocuk ergenliği şu yazdıklarım. Ama yemin edebilirim ki bu herifin kompleksi bu seviyede.

IMG_5862.webp

İnter’den Fenere gelmek = Futbola veda etmek demek. Dolayısıyla Hakan akıllı birine benziyor kariyerini bitirmek istemez.

Açıkçası hakan mi ilkay mi deseler bizim oyun formatına daha çok katkı vereceğine inandığım için ben ilkay derim ama hakanın da febeye gitmesini istemem açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt