- 27 Haziran 2009
- 7.504
- 2.409
- 2.418
Çok iyi futbolcu ama ilk 5 değil bence.e hakan da faal en iyi 5 ortasahadan biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi futbolcu ama ilk 5 değil bence.e hakan da faal en iyi 5 ortasahadan biri
osimhene ırkcı msj atan adi gsliler vardı sonra fbliler attı dıye izah ettilerOlayın bi benzerini Osimhen'de de yaşadık. Sosyal medyada adama denmeyen kalmadı Buchi bile noluyoruz oldu. Bu hızlı ve kontrolsüz bilgi alışverişi büyük sıkıntılara sebep oluyor.
Hakan gider mi? Gitsin, size ne. Bize gelmek istediğini her fırsatta söyleyen adamın kulübü 40 diyor. Rakip bu parayı verip alıyorsa tepe tepe kullansın.
Şu konuya yazanların %80 i de yaptı bunu.Olayın bi benzerini Osimhen'de de yaşadık. Sosyal medyada adama denmeyen kalmadı Buchi bile noluyoruz oldu. Bu hızlı ve kontrolsüz bilgi alışverişi büyük sıkıntılara sebep oluyor.
Hakan gider mi? Gitsin, size ne. Bize gelmek istediğini her fırsatta söyleyen adamın kulübü 40 diyor. Rakip bu parayı verip alıyorsa tepe tepe kullansın.
tekrar izleİzledim maçlarını ben diyorum
Yav adam Galatasarayla ilişkili topçuları alarak bize zarar vereceğini sanıyor ciddi ciddi.Tarihi fark edince ben de öyle düşünmeye başladımSırf bugün bu ihtimal için böyle bir girişimde bulunmuş olabilir. Hayır her şeyi geçtim taraftarımızın bakış açısı da hatalı. Ooo Hakan Galatasaraylı nasıl gidiyor diyeceklerin her fırsatta Fatih Terim öven, Galatasaray ile yatıp kalkıyorum diyen adamı nasıl sindireceksiniz demesi gerekiyor. Anında manipüle olan bir taraftar grubumuz var. Kibriti eline ver, git şurayı yak de tutup kendini yakar, öyle bir topluluğuz
![]()
Bartu Elmaz'lar, Yusuf Akçiçek'ler falan da var daha. Kafa şu "Bu topçuları alıp oynatırsam, başarılı olurlarsa karışırlar, zarar görürler". 15 yaşında çocuk ergenliği şu yazdıklarım. Ama yemin edebilirim ki bu herifin kompleksi bu seviyede.Italyan mafyasimafya mi? ne mafyasi?
@Bahadır İkizkim diyor bok gibi bitirdigini
6. en iyi orta sahada orkun demi ekinciğime hakan da faal en iyi 5 ortasahadan biri
birinden duymustur