Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bu birden Hakan muhabbeti. Düne kadar topçu değil diyenler için kıymete mi bindi. Sözleşme imzaladıda haberimiz mi yok. Heryer yangın olmuş yine. Şurda 1 milyon avro için bırak takımından nelerden vazgeçecek adamlar var. Maşallah dilin kemiğide yok. Hakanı zaten istemiyordunuz salın adamı

Böyyük GS li Hakan fenere mi gidiyormus. Bunlarla görüşmesi bile skandal. Defolup gidebilir

Ulkeden kosar adim sapkayla gozlukle trafik engellerinin falan ustunden atlayarak kaciyorsun. Bi iki ay isler harika giderken birden bocalamaya baslayinca tekrar geri donmeye calisiyorsun. Yani becerebilse cok sevdigi fenerine gecen sene gidecekmis.
adam zahanın başını yedi küstürdü Şuan gelsin diyenler farkında mı bilmiyorum bu adam sanenin başınızda yer barışa karı gibi tipleniyordu birde toksikolojinin kitabını yazmış uzak dursun bu herif

adam zahanın başını yedi küstürdü Şuan gelsin diyenler farkında mı bilmiyorum bu adam sanenin başınızda yer barışa karı gibi tipleniyordu birde toksikolojinin kitabını yazmış uzak dursun bu herif

evet kerem küstürdü

bak mesela şimdi dünyanın en üst düzey ligini kasıp kavuruyor zaha

Gece gece kafayi mi yediniz yav

Ne zaman feneri ya da fenerle ilgili seyleri kaale almayip arkanizda birakabileceksiniz? Dedikodu gibi instagram takibi gibi seylerden dun laf ettiginiz adami bugun eyvah moduyla aman gitmesin cekiyorsunuz.

Oyle cocuklukta gsliydim bilmemne yemez bu piyasada, parali kontratta "profesyonellik" deyip gecerler. 8-10 M maas vereceklerse, interinde 25 30 M bonservisini vereceklerse hayrini gorsunler -BIZE NE.

Kereme gelince, taraftarla arasi cok barisik olmayabilir dogru, fakat aklinizi mi kacirdiniz. Adam avrupa takiminda , fenerin ne oldugunu biliyor, o hatayi niye yapsin. Eslesirlerse de gorursunuz en kadar gitmeyecegini fenere onelemelerde...

Hakanda interi neden biraksin. Babasi istedigini yapar, manipule eder, bizimkilere gel gel ceker.

Copluk bir camiayi tercih eden olursada BIZE NE.kendileri kaybeder.

Daha 2 gun once inter tarafindan konusuldu ama ilerlemeyecegi belliydi, hakanla problem yok vs aciklamadi mi bizle adi gectigi icin.

Bugun 19.07 diye osimhen ederson gundemleri var diye her haber yapilabilir. Olabilitesinden x2 para verebilirler-hep yaptiklari sey.

Feneri ya da hamlelerini kaale almayi birakin.

Gece gece kafayi mi yediniz yav

Ne zaman feneri ya da fenerle ilgili seyleri kaale almayip arkanizda birakabileceksiniz? Dedikodu gibi instagram takibi gibi seylerden dun laf ettiginiz adami bugun eyvah moduyla aman gitmesin cekiyorsunuz.

Oyle cocuklukta gsliydim bilmemne yemez bu piyasada, parali kontratta "profesyonellik" deyip gecerler. 8-10 M maas vereceklerse, interinde 25 30 M bonservisini vereceklerse hayrini gorsunler -BIZE NE.

Kereme gelince, taraftarla arasi cok barisik olmayabilir dogru, fakat aklinizi mi kacirdiniz. Adam avrupa takiminda , fenerin ne oldugunu biliyor, o hatayi niye yapsin. Eslesirlerse de gorursunuz en kadar gitmeyecegini fenere onelemelerde...

Hakanda interi neden biraksin. Babasi istedigini yapar, manipule eder, bizimkilere gel gel ceker.

Copluk bir camiayi tercih eden olursada BIZE NE.kendileri kaybeder.

Daha 2 gun once inter tarafindan konusuldu ama ilerlemeyecegi belliydi, hakanla problem yok vs aciklamadi mi bizle adi gectigi icin.

Bugun 19.07 diye osimhen ederson gundemleri var diye her haber yapilabilir. Olabilitesinden x2 para verebilirler-hep yaptiklari sey.

Feneri ya da hamlelerini kaale almayi birakin.
Benim gibi düşünen biriki görmek güzel

evet kerem küstürdü

bak mesela şimdi dünyanın en üst düzey ligini kasıp kavuruyor zaha
Olay herifin düşüşü değil aynı şeyi barışada yaptı bu gün Kerem dursaydı barış gitmiş olurdu işin sonunda çocuk elli kere yanına gidiyordu tersliyordu saha içinde bi herife bu kadar tavır koyman için ya anana sövmesi lazım ya bacına yada manitana iş koyması lazım yada sadece toksik trip makinesinin tekisindir

Kerem transferi ile ilgili keremin kisiel tribal hallerine degil yonetime laf etmeniz gerekir. Cocugun kendisine degil. Benimde begenmedigim huylari var ama transferdeki hatali sureci kapatmiyor maalesef. Oturup sayfalarca yapilan muhabbetleri tekrarlamaya gerek yok

Menajeri ve kendisiyle sureci dogru yonetmediginin kanitidir son gun 12 M na evet demek.

Tamamen yonetim hatasi o tranafer bedelinin az olmasi. Gunun sonunda adam avrupa istedi ve gitti, orada mutsuz olmasi icinde pek neden yok.

Hakan 2 sene CL finali oynadi, takim kaptani...olaki tercih etti diyelim...fenerin araplardan da vs fazla maas baglamasi lazim. Baska faktor olamaz. Oda kisisel tercihtir, kendi bilir derim.

Ciddiye almiyorum bu dedikodulari.

Biz isimize bakalim

Bu hakan olayinda tuhaf birşey var. Kesin feneri yarışta gibi gösterip, bizden istediklerini almaya çalışacaklar. Hakan Inter ile bağları kopmuş. Artık orada asla faydalı olmaz. Eylüle kadar beklemek lazım. Bizim şartlarımıza vereceklerse harika olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt