Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan uygun koşullarda gelebilseydi isterdim ama 30m bonservis 10m maaş falan akıllı işler değil o yüzden bu şartlarda fenere gitmesi bana koymaz fakat kendisinde omurga denen şeyin olmadığının ispatı olur. Paraya kendini satmış olur, en başından beri çocukluk aşkım demeseydi hadi anlaşılır bir durum derdik ama bu lafları söyleyip fenere gidiyorsa zaten Allah bizi büyük bir beladan korumuş derim, böyle kaptan düşman başına gerçekten. Ha karşı taraf Osimhen transferi ezikliğini bununla kapatmak derdindeyse harbiden dünyanın en salak camiasıdır.

Bence bu hakan muhabbeti koçun gündem dağıtma çabası. Osi ile anlaşma yakın fener 20-30 bonservis verecek durumda olsa bissoumayı almıştı çoktan 20 milyon istiyor adamlar onu bile alamadılar.

Gerçek efsaneler osimhen icardi Sneijder hagi melo muslera gibi adamlar
Medya icardi konusunu neredeyse hiç yazmadı ama o kadar çok uğraştılar ki..hele zaha’yı açıkladığımız gün tankla tüfekle Paris’in kapısına dayandılar

İcardi’nin malum insana takıntısı bu mevzudan.

Biz transfer döneminin basinda hakan’i listeye almadik

Kendisi haber yolladi

Cünkü italya da ayrilmak istiyor

Biz bütcemizi osimhen icin kullanacagiz

Bu yüzden hakan transferi bizim icin mümkün olmadigi icin hakan da fenere haber yollamis olabilir

Istanbul’a gelmek istiyor yani

Önceligi bize gelmekti ama olmuyor

Fenere gitmesi sürpriz olmaz ama bana dokunmaz bu transfer cünkü bizim icin olmazsa olmaz degil hakan

Kaleci,sag bek,stoper,osimhen ve on numara daha önemli

Hakan on numara degil bu arada

Saha ici konusacaksakta hakan iki takima da yarar. Ama bizde elzem degil. Fenerde aslinda buyuk elzem.

Sane gibi son dk ise gireriz salca oluruz bir sey olur. Hic belli olmaz bu isler. Bize daha az paraya evet der.. adam gommek yerine sakin kalinmalidir

ya hakanç kadar kırılgan biri birde GSli olarak bilindiği fbye gitsin ufacık takozlamada maf ederler hayatını. Hayatının hatasını yapar TR de Gs den başka yerden oynarsa çünkü Gs en azından GSli diye biraz müsemma gösterir de fb aman aman 😀 3 lü oynayacaklarsa fbye iyi gider ama hç TR de zor top oynar

Medya icardi konusunu neredeyse hiç yazmadı ama o kadar çok uğraştılar ki..hele zaha’yı açıkladığımız gün tankla tüfekle Paris’in kapısına dayandılar

Bizim medyanın %90ı kolpa. Alayı moron. İngiltere, alman basınına vs bakıyorum arada 500 yıl falan fark var. Sosyal medyamız %99 leş ayrıca. Halkımız da çok toksik. İcardi ye falan hak ettiği değeri vermemiz gerekiyor. Hakan gibi rızıkçılar ile işimiz yok. Galatasaraylıymış, peh. Yeter mi ulan? Bak İcardi osimhen neleri red ederek geldi..

Adı bizle geçen herkeze saldırıyor köpekler

Bence bu hakan muhabbeti koçun gündem dağıtma çabası. Osi ile anlaşma yakın fener 20-30 bonservis verecek durumda olsa bissoumayı almıştı çoktan 20 milyon istiyor adamlar onu bile alamadılar.
şu an görüşmesi istemesi bir şey ifade etmiyor. hakan bu kadar galatasaraylılık muhabbeti yaptıktan sonra giderse göreceğiz.

Bizim medyanın %90ı kolpa. Alayı moron. İngiltere, alman basınına vs bakıyorum arada 500 yıl falan fark var. Sosyal medyamız %99 leş ayrıca. Halkımız da çok toksik. İcardi ye falan hak ettiği değeri vermemiz gerekiyor. Hakan gibi rızıkçılar ile işimiz yok. Galatasaraylıymış, peh. Yeter mi ulan? Bak İcardi osimhen neleri red ederek geldi..

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

hakan kabul etti mi mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt