- 12 Ocak 2013
- 50.660
- 59.958
- 4.323
Ahmetcan max 1m euroya geliyorsa gelsin yoksa yol alsın. 1m euroda çokta neyse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşi bilyo aslanim
Birileri cenneti bulmuş
Hatipin işi olduğu belli. Whatsapp grubuna atmış haberi.20:00
19:59
19:59
koordinasyona bak
Sakatlıktan dönemedi de denenebilir bu çocuk. Bardakçı falan 25’inde Süper Lig’de oynamaya başlamıştı. TS’de iyi maçlar çıkardı. Maliyete göre bakmak lazım buna. Ligde sol ayaklı başka stoper yok zatenher transfer dönemi bir kazik yememiz gerekiyor galiba
yaziklar olsun bunu GS'a getirenlere.
Katılmıyorum.Önünde Lemina yoktu .Bence Abdülkerim fobisi oluşmuş tüm Abdülkerim fobisi olanlara.
Ajax 2 senedir ne haldeki ben ahmetcan kötüleyip
Ajaxin hepsi kötü
Yakup uydurdu bunu cafoLan a.can sen daha kim köpeksin de 2.5 falan istiyon velet
Lig için bahsediyorum , bunun dışında hiçbir düzeni oynayamayiz ki bunu guardiola bile oynayamadi sonra gitti 4231e geçti.Sane ve yunustan kanat bek olmaz.Icardili senaryo anca böyle olur ki lig için kaldırır bunu takım.3 tane takım var zaten bizim dışımızdaMuhtemelen Icardi sağlam dönerse 3’lğ savunma hattı da planda olacak. Mantıklı o yüzden. Sanchez merkez olur; Singo sağ; Kaplan ile de Bardakçı kapışır
Sakatlık yasadi diye bilyomo kadar kötülerin arasinda neden genellikle yedek oturdu ozaman? kendisi de cok kötü oldugu icin olmasin?
Ayrica gecen sezon Ajax kötü degildi. Herifler ikinci oldu.