Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her transfer dönemi bir kazik yememiz gerekiyor galiba

yaziklar olsun bunu GS'a getirenlere.
Sakatlıktan dönemedi de denenebilir bu çocuk. Bardakçı falan 25’inde Süper Lig’de oynamaya başlamıştı. TS’de iyi maçlar çıkardı. Maliyete göre bakmak lazım buna. Ligde sol ayaklı başka stoper yok zaten

Diğer transfer görüşmeleri yoğunlaştığına göre Osimhen oldu ve hafta içi teknik detaylar belki bu teknik detay peşinatın Napoli'ye yatması gibi detay olabilir böyle bir anlam çıkarabiliriz herhalde.

Katılmıyorum.Önünde Lemina yoktu .Bence Abdülkerim fobisi oluşmuş tüm Abdülkerim fobisi olanlara.

3 sezondur salt kendisine odaklanarak izliyorum ahbert
posyon sezgisi yok herifte, zaten ağır, oyun kurma yok

ligde belli olmuyor bu eksikler
dominant olduğumuz için

avrupada her maçta anamız s***** ama

yine cl'yi son sırada bitirmek istiosanız bardakcı ısrarınızda devam edin isterseniz. yapacak bişey yok

Muhtemelen Icardi sağlam dönerse 3’lğ savunma hattı da planda olacak. Mantıklı o yüzden. Sanchez merkez olur; Singo sağ; Kaplan ile de Bardakçı kapışır
Lig için bahsediyorum , bunun dışında hiçbir düzeni oynayamayiz ki bunu guardiola bile oynayamadi sonra gitti 4231e geçti.Sane ve yunustan kanat bek olmaz.Icardili senaryo anca böyle olur ki lig için kaldırır bunu takım.3 tane takım var zaten bizim dışımızda

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250718_132509_Mackolik.webp
    Screenshot_20250718_132509_Mackolik.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 10
bu bertug,abdül ü baya seviyo heralde

abdül ün hanımı da hafif kavruk tenli

bu konuda da abdül agabeyini örnek aliyo görüntü itibariyla

Davinson-X-Abdülkerim-Ahmetcan-Arda olacaksa rotasyon iyi 5 stoper lazım sezon uzun ve yıpratıcı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt