Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.774
- 48.159
- 4.933
ulan bir an çok yanlış okudum bi gözüm karardıAhhhhh Petrovic vanilyalı kekim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan bir an çok yanlış okudum bi gözüm karardıAhhhhh Petrovic vanilyalı kekim
Sen kimsin ve ataya ne yaptınEderson ile Osimhen aynı uçak işi olacak bu arada bariz şekilde. Olsun da artık.
Osimhen olmayacak diye kafa açıyordun?Ederson ile Osimhen aynı uçak işi olacak bu arada bariz şekilde. Olsun da artık.
7 bonservis, 7 maaş 3 yıl desen. Toplam 28m euro. Çok iyi potensiyel kaleci alabilir 10 sene kaleyi kapatabilirdin. Ya da daha sonra satabilirdik. Bu yönetim anlayışıyla 10 tane florya olsa bu kulup batar15 felan verelim maaşı edersona 2 yıla yeni florya ararsınız satmak için ama yok.Bu klüp yöneticileri ve hocası akıllanmaz.Paraları çar çur edersiniz oyuncu satmasını beceremezsiniz.
Genç 10 numara ve ortasahayi soylemedi amaBuchi oṣ ciddilesmeden isim yazmam diyordu demekki ederson isi baya ciddi
Hadi lan getirin osi ile edersonu pazartesi gunu artik, yoksa taraftar kendini dikecek
Baba Sommer de senden en az 6 isteyecekO zaman başka kaleci baksınlar. Yolunacak tavuk muyuz biz?
Bonservis azsa 5 milyon alsın değer brezilya milli takim kalecisi adamEderson için bonservis sembolikmiş heralde 3-4 milyon Euro’dan bahsediyorlar
Ozaman hosgeldin derizson yılına giriyomuş 5e falan alırız
Neden mabadı kadayıfa dönmüş tiplere gidiyoruz ki?Baba Sommer de senden en az 6 isteyecek