Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.260
- 40.002
- 3.413
Haydaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başak kıvamında.Orda bile fark yaratamamışNeeeeeee
Hemen alalım Zaniolo'dan exit yapıp
Safi denen boş rüzgar herif yildiz transfer hediye edecekmiş.Yine napmışlar
Demekki ciddilesmedi o mevkilerGenç 10 numara ve ortasahayi soylemedi ama
Genç atletik oyuncular dediydi sanki o bölgelere
Ahmetcan ne yav ? Oraya kaliteli bir 3.stoper lazım, akanji falan gelmeli. Hem sağ bek hem stoper oynarTablo şu mu?
Osi
Ederson
Ahmetcan
Bu durumdan sonra, sağ bek vs de lazım ama.
- Yaş aldı, İngiliz takımları kolay kolay 30 yaş üstü kaleci oynatmıyor. (Değişik bir testleri var ve kalecilerin refleks oranının düştüğü görüldüğü gibi alternatiflere yöneliyorlar, mesela Allison 30 yaşına girdiği gibi Liverpool Mamardashvili'yi aldı.)City neden as kalecisini Galatasaray'a gonderiyor?
Haydaaaa
Bu ata bizlen tassak gecyoAhmetcan ne yav ? Oraya kaliteli bir 3.stoper lazım, akanji falan gelmeli. Hem sağ bek hem stoper oynar
Ben almıyorum yaw haberler öyle diyorAhmetcan ne yav ? Oraya kaliteli bir 3.stoper lazım, akanji falan gelmeli. Hem sağ bek hem stoper oynar

Haydaaaa
Bitik mibaşak kıvamında.Orda bile fark yaratamamış
Gecenki 15. Bitiriri tweetini gördüğümde kahkaha attirdi doğru diyor ama adam :dBuchi’nin ManU nefreti hakkında @Murat Durmaz ne düşünüyor acaba yaw![]()
Ben bir ara sorduğumda Gs iş adamları fon kursa Osimhen'in bonservisini alsınlar peşin bizde %60'ını onlardan 40 milyona taksit ile alalım tarzı dediğimde Uefa 3. parti işlemlere izin vermiyordu en son.Yönetici nasil oyuncu alip hediye edebiliyor, bu yasak degil miydi? Adamlar üç kağıdı itiraf etmişler.