- 31 Ağustos 2021
- 69.724
- 49.898
- 3.258
İzleyelim
Cogunda defansin rakibi topla bulusturmasiyla olan hatalar bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleyelim
Onu sponsorlar öyle istiyor, daha çok para veriyorlar.En buyuk cekincem, degistirip daha beterini koyacaklar hissi.
Bide sirt sponsor olayina gicigim, isim ustte reklam altta olmasini isterdim
Kurtardıklarını da izleCogunda defansin rakibi topla bulusturmasiyla olan hatalar bu arada.
Cok cirkin yav...Onu sponsorlar öyle istiyor, daha çok para veriyorlar.
Ayrıca standart bir şey olmaz bu kez, bir kaç farklı opsiyona okay derler.
Formaya bak saniyede kasımpaşa formasına dönmüşEn buyuk cekincem, degistirip daha beterini koyacaklar hissi.
Bide sirt sponsor olayina gicigim, isim ustte reklam altta olmasini isterdim
Ne var yani yemişse, hepsi gol mü olmuşbu ne ya her geleni yemiş
Bayağıdır var bu iddiaDogruluk payi varsa babasinin bir an once transfer olsun diye yaptigi basit hareketlerin nedeni belli oldu.
Ben bilmiyordumda ,ordan gitmek icin her seye OK olurlar gibi duruyor interin karni doyarsa.Bayağıdır var bu iddia
Cezayı bilmiyorum ama sezon içinde bu durumdan dolayı performansının düştüğünü iddia edenler vardı.1 maç ceza aldı bile diyolar bu olaylardan doğru mu bilmiyorum
Oyuncularda gönderilecektir mutlaka bu şekilde bırakmayız.E bizim tek yabancı hakkı kalmış ona stoper mi alacağız? sağ bek mi? 10 numara mı ? Barış falan giderse iyice sıkıntı
Şarkı sözleri gibi geldi bana