Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza alması durumu veyahut imaj zedelenmesini düşünerek İnter'de bu oyuncuyu elden çıkarmak isteyebilir neticede alacağı ceza saha içini etkileyecektir. İnter şimdi 15-20 almak ve maaşından kurtulmak var iken niye sıfıra razı olsun. Fener alır Hakan'ı resim çok net belli.
Ya da ufak bir ihtimal olaylar netleşene kadar 1 yıl kiralık olarak bir yere gider.

Oyuncularda gönderilecektir mutlaka bu şekilde bırakmayız.

Çeri çöpü gönderdim zaten hocam
Ederson,Davinson,Jakobs,Sara,Lemina,Torreira,Sane,Sallai,Zaniolo,Osimhen,İcardi toplam 11 yaptı geriye 1 hakkımız kalıyor. Bu listedeki en zayıf halkalar Sallai ile Zaniolo ama onlarda gitmeyecektir muhtemelen sallaiden sağ bekte de faydalanıyoruz

Umarim 4 yillik sozlesme falan yapmayiz edersonla bu arada. 2+1 falan olsa ok olabilir.

4 yil x 7 (dogru ise) 28 M kaleci kulfeti azbuz degil+ bonserviste var yuvarlak 30 diyelim.

Gerci bonservislere bakiyorsun iyi kotu o araliklara denk geliyor...

Uzun kontrat kismi biraz can sikabilir ama

Gorüsmelere sonra başladıklari Ekitike ye bile here we go geldi osimhen hala final stages :asd:

Burada yediklerini gösteriyor

Kurtardıkları

Kalecidir gol yer işi bu olay sadece kurtarış, yan top vs. değil.
Kalecilik bir noktada psikolojik savaştır sen düşersen takım düşer orada takımı ayakta tutman lazım veyahut o güveni vermen lazım.
24 kupa kazanmış hep şampiyonluğa oynamış bir adam bizim tam ihtiyacımız olan mental yoğunluğa sahip.
Bu tip alabileceğimiz 4-5 kaleci vardı ve birini alıyoruz. Osimhen'in gölgesinde kaldı ve kalmaya devam edecek ama müthiş ötesi bir transfer olduğu gerçeğini zaman ile anlayacağımızı düşünüyorum.

Nelsson,Cuesta,Köhn,Frank,Yusuf,Morata acil gitmeli üstelik bu isimlerden öyle böyle 30 milyon Euro falan kazanmalıyız

Nelssonu pazarlayamayacagiz gibi duruyor. Ne gelirse ok diyecegiz gibi malesef

Franko fransaya bir formul gider, uzucu ama yapacak bir sey yok. En azindan bu seneki kadroumuzda da bi gormek isterdim, ozguvenli olsa fikrimiz degisebilirdi..

Jelert guya wolfburg teklifi diye bir sey salladilar ama muamma

Kohn de ucuza gidecek sanki ...aslinda jakobs eren kohnden biri ters kanat ozelligi olsa durabilirdi.

Cuesta kime nasil satariz allahbilir.

Morata osi olunca gidecek gibi, ordan biseyler kazanacak olmamiz iyi

Yusuf'un yabanci sayiliyor olmasi asiri gerizekali bir detay...oyle olmasa kalabilir derdim(kutucudan daha iyi bence)

Agustosta cikacak bu hesap kitaplar .

Epl den fiskiran paralara bak ya

4 sene surekli istikrarli avrupa performansi vermemiz lazim. 4 sene sonra bir ihtimal su turnuvaya katilsak anormal para var orda da ..

Transfer isinde bir cizgiyi asmak ve cok daha iyi planlama oturtmak lazim. Hatipoglu metin ozturk gibi yoneticilerle olacak is degil. Basli basina iyi ekip ve orayi yoneten biri lazim. Sportif direktor demek istemiyorumda...mata falan guzel isim mesela, elmander de keza oyle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt