- 31 Ağustos 2021
- 69.743
- 49.900
- 3.258
Su an 14 un ustundeyiz diye biliyorum bu arada. Birkac isimden cikilmasi da lazim hizlicaE bizim tek yabancı hakkı kalmış ona stoper mi alacağız? sağ bek mi? 10 numara mı ? Barış falan giderse iyice sıkıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su an 14 un ustundeyiz diye biliyorum bu arada. Birkac isimden cikilmasi da lazim hizlicaE bizim tek yabancı hakkı kalmış ona stoper mi alacağız? sağ bek mi? 10 numara mı ? Barış falan giderse iyice sıkıntı
Oyuncularda gönderilecektir mutlaka bu şekilde bırakmayız.
Osimen 75 bedava gibi geldiEkitike 90 milyona -> Liverpoola
Su an 14 un ustundeyiz diye biliyorum bu arada. Birkac isimden cikilmasi da lazim hizlica

Burada yediklerini gösteriyor
Kurtardıkları
Nelsson,Cuesta,Köhn,Frank,Yusuf,Morata acil gitmeli üstelik bu isimlerden öyle böyle 30 milyon Euro falan kazanmalıyız
14 yabancı haKki yok mu yavEkitike 90 milyona -> Liverpoola
Gorüsmelere sonra başladıklari Ekitike ye bile here we go geldi osimhen hala final stages
Gorüsmelere sonra başladıklari Ekitike ye bile here we go geldi osimhen hala final stages
Dur önce köprüyü geçelim sonra dayıya ayı derizta,Napolinin ndoye transferine nottingham girmiş. Oh iyi oldu lavuklara
Napolinin ndoye transferine nottingham girmiş. Oh iyi oldu lavuklara
Atmadıkça benim sinir seviyesiBitmemiş çünkü hala yaw bitse atacak herif jdjs