Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne sandiniz bos sozlesmeye imza atacagini mi :dİlkay bizden 8 milyon euro maaş istemiş, biz de bu kadar veremeyiz demişiz.
Sas gibir bir adam bugunun piyasasinda minimum 60 M belki daha fazla degerinde olurdu.
Ankaragucunde izledigimde velet halimle ulan keske bizde olsa derdim. Cok sukur izledik, milli takim heyecan veriyordu o zamanlarda
Nasıl olamiyoruz?icerdeki ankaragucu maçında boksic 2 top indirse şampiyonuz.ayrica iki fb macinda da gol atardı eminim.jardel tek devrede 20 gol attıktan sonra psikolojisi bozulmuş.o süreçte boksic tasiyabilirdi takimiŞampiyon olamazdik şampiyonlar Ligi'nde ilerleyebilirdik belki.Sampiyonluk fb Antep macinda bitti
Bende aynını düşünüyorum belkide bir kap gelirİçimdeki his bugün çok haber trafiği olacak diyor
Kalecidir gol yer işi bu olay sadece kurtarış, yan top vs. değil.
Kalecilik bir noktada psikolojik savaştır sen düşersen takım düşer orada takımı ayakta tutman lazım veyahut o güveni vermen lazım.
24 kupa kazanmış hep şampiyonluğa oynamış bir adam bizim tam ihtiyacımız olan mental yoğunluğa sahip.
Bu tip alabileceğimiz 4-5 kaleci vardı ve birini alıyoruz. Osimhen'in gölgesinde kaldı ve kalmaya devam edecek ama müthiş ötesi bir transfer olduğu gerçeğini zaman ile anlayacağımızı düşünüyorum.
Gecen sezon ozelinde edersonu yorumlamak cok yanlis. Citynin sicmadigi mac yoktuKurtatrdıkları, yediklerine baktım da City geçen sene ne kadar kötüymüş özellikle savunma namına berbatmışlar.
Yani her türlü şike yapacaklardi anlamında dedim renkdas.Nasıl olamiyoruz?icerdeki ankaragucu maçında boksic 2 top indirse şampiyonuz.ayrica iki fb macinda da gol atardı eminim.jardel tek devrede 20 gol attıktan sonra psikolojisi bozulmuş.o süreçte boksic tasiyabilirdi takimi
Yapsınlar hep yaptılarYani her türlü şike yapacaklardi anlamında dedim renkdas.
1 haftadır bu car kafamın içinde opsiyonlu çok futbolcu almayı düşünüyoruz umarım patlamayız korkum buBu zorunlu opsiyon olayinda onumuzdeki yazi iyi hesapliyoruz umarim. Sezon boyunca 35+ opsiyonlar gibi bir hesap olacak..