Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herifler Duran be Archie disinda adam aldi mi henuz...

Kap map bi haltlarida yok zaten . Surekli skriniar ile asenxio yu kadroya yaziyorlar.

Şampiyon olamazdik şampiyonlar Ligi'nde ilerleyebilirdik belki.Sampiyonluk fb Antep macinda bitti
Nasıl olamiyoruz?icerdeki ankaragucu maçında boksic 2 top indirse şampiyonuz.ayrica iki fb macinda da gol atardı eminim.jardel tek devrede 20 gol attıktan sonra psikolojisi bozulmuş.o süreçte boksic tasiyabilirdi takimi

Kalecidir gol yer işi bu olay sadece kurtarış, yan top vs. değil.
Kalecilik bir noktada psikolojik savaştır sen düşersen takım düşer orada takımı ayakta tutman lazım veyahut o güveni vermen lazım.
24 kupa kazanmış hep şampiyonluğa oynamış bir adam bizim tam ihtiyacımız olan mental yoğunluğa sahip.
Bu tip alabileceğimiz 4-5 kaleci vardı ve birini alıyoruz. Osimhen'in gölgesinde kaldı ve kalmaya devam edecek ama müthiş ötesi bir transfer olduğu gerçeğini zaman ile anlayacağımızı düşünüyorum.

Kaleci dediğin güven verecek, muslera son senesi hariç hep güven veren bir kaleciydi, Edersonda o havayı alıyorum, Bir kere Winner bir kaleci büyük hata yapmayacak, elleri titremeyecek, tecrübrli vs bunlar önemli. Ayrıca Uğurcan 20 bonservis ve masşıyla 30 milyona çıkıyordu o paraya Ederson alıyorsun gayet iyi transfer.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurtatrdıkları, yediklerine baktım da City geçen sene ne kadar kötüymüş özellikle savunma namına berbatmışlar.
Gecen sezon ozelinde edersonu yorumlamak cok yanlis. Citynin sicmadigi mac yoktu

Genel performansa focuslandigimiz zaman edersonun ust seviye bi kaleci oldugunu goruyoruz

Singo zorunlu opsiyonla gelecek herhalde

Herkes aynı tarz haber girmiş

Brezilya maçında Emre'nin

Almanya ve İsviçre maçlarında tumerin attığı frikikler aklımdan çıkmıyor. Gol olsalar tarihin akışı değişebilirdi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: İlkay GS'den 8 milyon yıllık istiyor. 4-4.5 civarına inerse GS alacak. Okan hocanın İlkay transferine onayı var. Sorun İlkay'ın istediği maaş. Kusura bakılmasın ama İlkay 5 milyona geliyorsa gelsin. 8 istiyorsa yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt