- 31 Aralık 2015
- 14.577
- 9.508
- 1.588
Feramuz'un şiirleri gibi bir gün yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben maaş sorun değil diye duydum abiHaluk Yürekli: İlkay GS'den 8 milyon yıllık istiyor. 4-4.5 civarına inerse GS alacak. Okan hocanın İlkay transferine onayı var. Sorun İlkay'ın istediği maaş.
3-5 tane fenerli tip için açıklamamı yapılır sanki sponsor olunca suç işliyorlar.
Gs'ın kadrosunun, kağıt üzerinde Fb'den bariz iyi olup, Fb'ye şampiyonluk verdiği tarihteki tek sezon olabilir o sezon.Nasıl olamiyoruz?icerdeki ankaragucu maçında boksic 2 top indirse şampiyonuz.ayrica iki fb macinda da gol atardı eminim.jardel tek devrede 20 gol attıktan sonra psikolojisi bozulmuş.o süreçte boksic tasiyabilirdi takimi
Bana imkansiz geliyor, ilkayda o kadar aptal degildir. Boyle soyletip 5 e ikna oldu falan diye bir yoneticiyi pohpohlayacaklar gibiHaluk Yürekli: İlkay GS'den 8 milyon yıllık istiyor. 4-4.5 civarına inerse GS alacak. Okan hocanın İlkay transferine onayı var. Sorun İlkay'ın istediği maaş.
Suyun diğer tarafına yaranmaya çalışan bir firmadan alışveriş yapmayız zateno halde #lcwaikikiBOYKOT
Baktiginda bu yaz jakobs +frankonun 17 mi 18 milyonuyla basladik mesela.1 haftadır bu car kafamın içinde opsiyonlu çok futbolcu almayı düşünüyoruz umarım patlamayız korkum bu
İcardi cuestanın boyla makara yapıyor heralde
Olabilirdik ve sonrası başka da olabilirdi...Gs'ın kadrosunun, kağıt üzerinde Fb'den bariz iyi olup, Fb'ye şampiyonluk verdiği tarihteki tek sezon olabilir o sezon.
GS'deki iç karışıklıklar + Fb'in saha dışı hamleleri sebebiyle o sene şampiyonluğu vermiştik. (6 sene üst üste şampiyon olabilirdi o takım).
@Emre Bari
Sane > Hakan Ç der misin
Maaşı 5-5.5 muş sanirim.whatsap grubum söylediBana imkansiz geliyor, ilkayda o kadar aptal degildir. Boyle soyletip 5 e ikna oldu falan diye bir yoneticiyi pohpohlayacaklar gibi
Gerci hatip basar imzayi onune ne konsa.m
Herkes unutuyor. Biz o sene 17 Avrupa maçı oynadık. Fener hiç oynamadı. Dile kolay 17 fazla maçGs'ın kadrosunun, kağıt üzerinde Fb'den bariz iyi olup, Fb'ye şampiyonluk verdiği tarihteki tek sezon olabilir o sezon.
GS'deki iç karışıklıklar + Fb'in saha dışı hamleleri sebebiyle o sene şampiyonluğu vermiştik. (6 sene üst üste şampiyon olabilirdi o takım).
Maaş sorun almasa neden almasınlar?Ben maaş sorun değil diye duydum abidün spaceden birileri ilen iletisimdeydim de
Whatsap gurubuna da attılar bikac bilgi
10 maç oynasak 7 puan farkla şampiyon olurduk yavHerkes unutuyor. Biz o sene 17 Avrupa maçı oynadık. Fener hiç oynamadı. Dile kolay 17 fazla maç
2 lig aşaması yerine tek aşama olsa yine sampiyonduk.
Çok doğru bir point. Unutmadım, sadece belirtmedim.Herkes unutuyor. Biz o sene 17 Avrupa maçı oynadık. Fener hiç oynamadı. Dile kolay 17 fazla maç
2 lig aşaması yerine tek aşama olsa yine sampiyonduk.
Ona bile fazla olarak bakiyorumda neyse..Maaşı 5-5.5 muş sanirim.whatsap grubum söyledi