Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: İlkay GS'den 8 milyon yıllık istiyor. 4-4.5 civarına inerse GS alacak. Okan hocanın İlkay transferine onayı var. Sorun İlkay'ın istediği maaş.
Ben maaş sorun değil diye duydum abi😂 dün spaceden birileri ilen iletisimdeydim de

Whatsap gurubuna da attılar bikac bilgi

Nasıl olamiyoruz?icerdeki ankaragucu maçında boksic 2 top indirse şampiyonuz.ayrica iki fb macinda da gol atardı eminim.jardel tek devrede 20 gol attıktan sonra psikolojisi bozulmuş.o süreçte boksic tasiyabilirdi takimi
Gs'ın kadrosunun, kağıt üzerinde Fb'den bariz iyi olup, Fb'ye şampiyonluk verdiği tarihteki tek sezon olabilir o sezon.

GS'deki iç karışıklıklar + Fb'in saha dışı hamleleri sebebiyle o sene şampiyonluğu vermiştik. (6 sene üst üste şampiyon olabilirdi o takım).

Haluk Yürekli: İlkay GS'den 8 milyon yıllık istiyor. 4-4.5 civarına inerse GS alacak. Okan hocanın İlkay transferine onayı var. Sorun İlkay'ın istediği maaş.
Bana imkansiz geliyor, ilkayda o kadar aptal degildir. Boyle soyletip 5 e ikna oldu falan diye bir yoneticiyi pohpohlayacaklar gibi

Gerci hatip basar imzayi onune ne konsa.m

Gs'ın kadrosunun, kağıt üzerinde Fb'den bariz iyi olup, Fb'ye şampiyonluk verdiği tarihteki tek sezon olabilir o sezon.

GS'deki iç karışıklıklar + Fb'in saha dışı hamleleri sebebiyle o sene şampiyonluğu vermiştik. (6 sene üst üste şampiyon olabilirdi o takım).
Olabilirdik ve sonrası başka da olabilirdi...

Ama 2002 de 6 kiralik oyuncu-sezon genelinde 10-11 oyuncu ile 3.yildiz taktik

Sampiyonlar liginde çeyrek finalin kapısından donduk

Eğer süreç başka gelişmese Tr kupası finalinde fbye 5 atamazdık, 14 mayıs 2006 yasanmayacakti

Herkes unutuyor. Biz o sene 17 Avrupa maçı oynadık. Fener hiç oynamadı. Dile kolay 17 fazla maç
2 lig aşaması yerine tek aşama olsa yine sampiyonduk.

Yimpaş Yozgatspora delik deşik olan popescu Bülent tandemi ile şampiyon falan olmazdık maalesef

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaniolo konusunda kararsızım, bu yıl denense mi bu hergele yoksa uğraşmaya değmez mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt