- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.761
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener verir ama hem 30 milyon hem maaş işi çok zorFb 20 milyon bonservis veriyormuş. İnter'de bizden istediği gibi 35'in altına inmeye yanaşmıyor diye haber okudum Spormediaset gibi bir yer kaynak gösterilmişti.
Mobbingin kralını uyguladılar jardel’e. Adama oyunda pas dahi attırmadılar. Sonrada beş para Galatasaray’a kazandırmadan ve Ankaragücü maçını sabote edip italyaya uzadılar, Galatasaray altyapı topçuları. Bugün de gelmiş Galatasaraya hizmet ediyor elinden geldiği kadar, biz de saygı duyacağız ( sadece Okan hocaya, E. B.ye değil) Galatasaraylılar bu adamı kabul etti, kerem gibi, 0 bonservis ile 3. Ligde gelip 12 milyon Euro ile giden, bir adamı ise dışlıyoruz..Evet tokatladılar hareketlerinden dolayı sonra da ikinci devre Jardel az forma giydi. Fener derbisinde yedek başladı falan
Yok gitmeyecegine dair su alemde sadece Oshimen e güveniyoruz.Birtek ona.Oyle büyük duruş sergiledi ki.Gerisi laf u guzaf.Her an elimizden kayıp gidebilir. Bunun bedelini kim ödeyecek o zaman.
Kap gunu icin ambulans ayarlamak lazimpazar günümüz de zehir oldu yine
Ugurcan transfeeinden komisyon mu alacak ne? Yetti be habire ugurcani itelemeye calismandan biktik
Yav gitsin abi.ben okan hocanın ağzından bizzat furkan adını duydum ya umrumda değil.efe kadar değer veriyor furkan ve adayaYusuf Demir yolcu bence ki haberler de çıkmaya başlamış.
Ofansif orta saha veya merkez orta saha olarak +1 genç kontenjanımız olacak
Bu haberde yanlışlık var Yusuf Demir'in sözleşmesine göre bu sezon 950 bin euro alacak olması lazım.
Adamın değerlerini ayaklar altına alan bir paçavraya tepki göstermek neresi tüzüğe aykırı? Ben müslümanım diyen her insan peygamberi aşağlıyan eyleme tepki göstermesi kadar doğal ne olabilir ve bunun neresi tüzüğe aykırı? Önce gidin bir dine ve mensuplarına saygı göstermeyi öğrenin sonra gelin tüzükten bahsedin.Laf aşuresi yapmadan önce tüzüğü okuyunuz
madde 4 Atatürk gençlerinden bahsetmekte
Haliyle bir avuç gorilin kimseye hakaret içermeyen bir karikatüre tepki ayağına istanbulun göbeğinde bi binaya saldırıp kemalist köpekler diye tezahürat yaptığı yerde olaya "aşağılık zihniyet" diyerek sadece masum karikatüristlere tepki göstermeyi seçen kerem şeriatoğlunun tüzüğümüz uyarınca klüpte yeri yoktur
şayet tüzüğü de beğenmiyorsanız o zaman ekşi ya da çarşıya gitmesi gereken sizsiniz gibi gözüküyor saygılar