Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
db1adf73dbeb1a22fe8a7d463ee6a287.jpg

Istedikleri kadar dolansinlad konu cercevesinde.

Bb cikisi ve teminat sureci ile direkt alakli osimhenin bitmesi..

Halukta vecinodan beri her transferde ya oyle ya boyle durmuyor, her sonuca hazirlikli konusuyor. Bu 2 senedir boyle...

Adam Rashford haberine " aa bitmis mi" falan diyor sanki dunyadan haberi yok .

Adayi en fazla 2 sene izleyebilecegiz,kesin kanat forvete verilecek.cokta üzülmeyin gidecek diye

Fb 20 milyon bonservis veriyormuş. İnter'de bizden istediği gibi 35'in altına inmeye yanaşmıyor diye haber okudum Spormediaset gibi bir yer kaynak gösterilmişti.
Fener verir ama hem 30 milyon hem maaş işi çok zor

Bu iş agustos ortasından önce zor.o zamana kadar da neler olur Allah bilir

Evet tokatladılar hareketlerinden dolayı sonra da ikinci devre Jardel az forma giydi. Fener derbisinde yedek başladı falan
Mobbingin kralını uyguladılar jardel’e. Adama oyunda pas dahi attırmadılar. Sonrada beş para Galatasaray’a kazandırmadan ve Ankaragücü maçını sabote edip italyaya uzadılar, Galatasaray altyapı topçuları. Bugün de gelmiş Galatasaraya hizmet ediyor elinden geldiği kadar, biz de saygı duyacağız ( sadece Okan hocaya, E. B.ye değil) Galatasaraylılar bu adamı kabul etti, kerem gibi, 0 bonservis ile 3. Ligde gelip 12 milyon Euro ile giden, bir adamı ise dışlıyoruz..

Bu haberde yanlışlık var Yusuf Demir'in sözleşmesine göre bu sezon 950 bin euro alacak olması lazım. Gerçi şöyle olabilir Elche'ye göre vergileri de eklediğimizde 1.6 milyon oluyor o yüzden vergi dahil bu olabilir. Elche 500-600 binini biz karşılayalım bu vergilerle 900-1 milyon yapıyor onlar için kalanını siz ödeyin demiş olabilir.

Yusuf Demir yolcu bence ki haberler de çıkmaya başlamış.

Ofansif orta saha veya merkez orta saha olarak +1 genç kontenjanımız olacak
Yav gitsin abi.ben okan hocanın ağzından bizzat furkan adını duydum ya umrumda değil.efe kadar değer veriyor furkan ve adaya

Su hafta bi ivme kazansakta satis ve nokta takviyelere kafa yorsak.

Kagit ustune + Sane var su an.

Laf aşuresi yapmadan önce tüzüğü okuyunuz

madde 4 Atatürk gençlerinden bahsetmekte

Haliyle bir avuç gorilin kimseye hakaret içermeyen bir karikatüre tepki ayağına istanbulun göbeğinde bi binaya saldırıp kemalist köpekler diye tezahürat yaptığı yerde olaya "aşağılık zihniyet" diyerek sadece masum karikatüristlere tepki göstermeyi seçen kerem şeriatoğlunun tüzüğümüz uyarınca klüpte yeri yoktur

şayet tüzüğü de beğenmiyorsanız o zaman ekşi ya da çarşıya gitmesi gereken sizsiniz gibi gözüküyor saygılar
Adamın değerlerini ayaklar altına alan bir paçavraya tepki göstermek neresi tüzüğe aykırı? Ben müslümanım diyen her insan peygamberi aşağlıyan eyleme tepki göstermesi kadar doğal ne olabilir ve bunun neresi tüzüğe aykırı? Önce gidin bir dine ve mensuplarına saygı göstermeyi öğrenin sonra gelin tüzükten bahsedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt