- 3 Haziran 2015
- 56.806
- 65.939
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asensio, duran ve alacakları kanatlar extra iş yapmazsa bence de değişen bir şey olmaz.En etkili karınları Tadic Dzekoydu henüz yerlerine adam almadılar. Duran geldi onsuz oynadılar. Erken konuşmamak lazım ama şapkadan tavşan çıkaracak topçu alamazlarsa ve geçen seneki oyun tarzına devam ederlerse geçen senenin ötesine geçmeleri zor.
Jakobs'a 15 teklif varsa 8-10 civarına da Köhn satılıp direkt Malick Diouf alınmalı. O çocuk regen solak Cafu. Hem de 19 yaşında henüz.Yok ben sadece bilgi verdim. Zaten rakibin seviyesi ne ki... Ancak Jakobs'a teklif var, 15m falan istiyoruz deniyordu. Eğer Jakobs'u o rakamlara satabiliyorsak satabiliriz ve eğer makul fiyatlı doğru bir sol bek bulamıyorsak ben Eren-Köhn-Sallai-Barış rotasyonuna fit olurum mesela sol bekte...
Sağ bekin öncelikli olduğu doğru. Ancak orada Akanji veya Singo gibi üçlüye dönüldüğünde stoper oynayabilecek stoper karakterli ve atletik bir bek kullanıp solda Eren-Köhn-Jakobs-Barış-Sallai (artık hangileriyse) gibi oyuncuları daha serbest bindiren nitelikte bırakmak gibi bir plan var gibi bizim teknik heyetin.
Düzgün oyuncu satmadılarkiSon 2 senedir gönderdiği en pahalı bonservis 4 milyon be aga![]()
Adam 20-25 civarına epl yaptı dostumJakobs'a 15 teklif varsa 8-10 civarına da Köhn satılıp direkt Malick Diouf alınmalı. O çocuk regen solak Cafu. Hem de 19 yaşında henüz.
Ne oldu rengim yav? Daha düne kadar Hakan'ı istemeyenleri Recep'le birlikte hain ilan ediyordunuz.Hakandan tiksiniyorum
StoperO kadar iyi mi o herif? Hangi ülke vatandaşı ve oyun tarzı ne?
Olgun Peker’i diyor herhalde. Böyle adamlarla muhatap olan bir yönetimimiz varSanchez mi
Jakobs'a 15 teklif varsa 8-10 civarına da Köhn satılıp direkt Malick Diouf alınmalı. O çocuk regen solak Cafu. Hem de 19 yaşında henüz.
kız ferdiye hayır tabiki singoSingo mu Ferdi mi
Whatsap grubum: resmi teklif geliyo diyorakanji gel de çift basamaklı sayılraımızı ÇARP