Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1753046541673.webp

En etkili karınları Tadic Dzekoydu henüz yerlerine adam almadılar. Duran geldi onsuz oynadılar. Erken konuşmamak lazım ama şapkadan tavşan çıkaracak topçu alamazlarsa ve geçen seneki oyun tarzına devam ederlerse geçen senenin ötesine geçmeleri zor.
Asensio, duran ve alacakları kanatlar extra iş yapmazsa bence de değişen bir şey olmaz.

Yok ben sadece bilgi verdim. Zaten rakibin seviyesi ne ki... Ancak Jakobs'a teklif var, 15m falan istiyoruz deniyordu. Eğer Jakobs'u o rakamlara satabiliyorsak satabiliriz ve eğer makul fiyatlı doğru bir sol bek bulamıyorsak ben Eren-Köhn-Sallai-Barış rotasyonuna fit olurum mesela sol bekte...

Sağ bekin öncelikli olduğu doğru. Ancak orada Akanji veya Singo gibi üçlüye dönüldüğünde stoper oynayabilecek stoper karakterli ve atletik bir bek kullanıp solda Eren-Köhn-Jakobs-Barış-Sallai (artık hangileriyse) gibi oyuncuları daha serbest bindiren nitelikte bırakmak gibi bir plan var gibi bizim teknik heyetin.
Jakobs'a 15 teklif varsa 8-10 civarına da Köhn satılıp direkt Malick Diouf alınmalı. O çocuk regen solak Cafu. Hem de 19 yaşında henüz.

Son 2 senedir gönderdiği en pahalı bonservis 4 milyon be aga 😃
Düzgün oyuncu satmadılarki

Onana'yı United'a kitledikleri sene ellerinde kullanmadıkları adamları çift haneli paralara dağıtmışlardı mesela.

2 sezondur gönderdikleri tek iyi adam var mı tartışılır

Hakan'a 10 kağıda falan bırakacaklarını sanmıyorum, 1 sene daha oynatırlar gerekirse daha ucuza seneye verirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt