Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.142
- 39.937
- 3.013
Al hilal 50m dolarmi yada Gs mi dedi. Oda Gs o daha vefali dedi.Cok sevdigi Gassarayina kavustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emerson Royal'in Beşiktaş'a transferi neredeyse tamam. (Damiano Er Faina)
Teşekkür ederim Keramettin Bey..Direkt pumadan sponsorsuz alınabilir, ilerleyen zamanda ŞL formaları falan da hazır olduğunda tüm parçaları sök tak seçeneği de geliyor.
Teşekkür ederim Can Bey..2 opsiyon var benim bildigim.
Puma magazasinda oluyor(ya da puma satan spor magazalarinda) bir ihtimal.
Ya da buyuk storelarda sansliysan henuz reklamlari vs basilmamis halde bulunabiliyor.
Su an parcali ve beyazda ne kadar bulunur bilmem ama ucuncu forma ciktiginda belki bir ihimal bulunur. Biraz hazirladiklari stokla alakali, cubuklu niketa (100. Yil) stadin ordaki storeda bombos forma vardi, reklamlari bile tek tek bastiriyorduk(yeni geldikleri icin). Istemedigini bastirmiyordun mesela.
Edit: son secenek , keramettin admirin dedigi gibi isitip utuyle falan cikarma isi(yapiskani iz birakabiliyor gerci) ama youtube da vardir gosteren yontemler
Bunu yapmaya gerek yok ki zaten GS bilanço açıklamalarında bunu yapıyor. Ekim ayında Mali Genel Kurul var orada daha net yapılır. Bu tabloları görmeden zaten yapamayız. Ama kısaca şöyle artık Mağazacılık çok ciddi kar getiriyor cirosu 100 milyon euro seviyesinde(İleride halka açılacak muhtemelen ciddi gelir getirecek) , sponsorluk gelirleri 80-90 milyon euro seviyesinde, özellikle loca sayısının fazlalığı yüzünden stad gelirlerimiz diğer rakiplerimizin ciddi üzerinde 2.5 -3 milyar TL civarı bir gelir. CL geliri de 40 milyon euro civarı olacak. Stad led reklam, maç günü gelirleri vb. gelirler de var. 250 milyon eurolara varan bir gelirimiz var kısaca. Artık her sene ödediğimiz 30-40 milyon euro olan faiz yükümüzde olmayacak 1 sene geç çıktık burada bunun bize maliyeti Osimhen'in peşinatının büyük bölümü oldu maalesef mesela. Şu yayın gelirlerimiz de dişe dokunur seviyeye bir gelse daha da rahatlayacağız. Yapılan projeleri hiç hesaba koymadım gördüğüm gibi. Yani adam akıllı bir yönetim bu gelirler varken ve artık faiz yokken ve tüm gelirleri rahat kullanabilirken sorun yaşamamalı.ya şu para nerden geliyo muhabbeti icin tüm gelirlerimizi bi tabloda toplayacak biri lazım
@Hasan Bekir bu işi yapacak gibi görünüyor
Kanat bek ise uzak dursunBiraz baktimda adam
102 mac sag kanat
59 mac stoper
25 mac sag bek oynamis
Adam kanat bek, sag bek aslinda. GELSIN
Takip etmedigim icin suphe ile yaklastim diyeyim. Videolarda tas gibi duruyor ama ordan agzim yandi sahsen.Bodo sistem takımı, sistem takımından çıkan oyuncular o düzende faydalı olsa da sende başarılı olmayabilir. Özellikle de pas oyunu oynayan takımlar.
Senin oynadığın oyun ne, ikili mücadele kazanma odaklı, dinamik bir oyun özellikle bekler ve kanatlar hatta orta saha bu özelliklerde olmalı.
Monaco oyuncuları da bu profile sonuna kadar uygun. Jacobs'un geçen seneki problemi sakatlıktı, kötü maçları oldu ama genel olarak çok iyi maçlar çıkardı. Deplasmandaki Fener derbisinde adım attırmadı mesela ilk maçta.
Çabuk, güçlü, hızlı bir adam, tam senlik ama sakatlık sorunu olunca hepsi çöp oluyor.
Singo ile ilgili sakatlık durumu da yok gözüküyorken oyuncu özelinde kaygılanacak bir durum göremiyorum. Sıkıntı maliyet yoksa yarın gelsin başlasın.
Arkadaslar Köhn mü Jakobs mu sizce? Böyle bir anket gerekmez mi?
Abi interden krıstjan asllani ayrilacakmis.onu önerdim ,2002 li.sence almalı miyiz?atalanta da ilgiliMonaco'nun mevcut kadrosu senin oynadığın oyuna cuk oturan adamlar.
Verdiğin örneğin yani Bodo ile falan alakası yok. Jacobs sakatlanmasa tam bizim oyunun topçusu.
Geçen sene Fofana da senin oyununa cuk bir adamdı.
keşke şampiyon olduğumuzda şu amblemi kullansak ekstra TR bayrağı takmak yerine
5 yıldız da daha güzel oturur
Ekli dosyayı görüntüle 295541
Ebimbeye ne dersiniz?
Ebelerinden der geceriz
Maliyetten dolayı alabileceğimizi düşünmüyorum, oyuncuyu da öyle izlediğim yok benim söylemek istediğim Bodo ile Monaco çok uç örnekler keza Jacobs örneği de.Takip etmedigim icin suphe ile yaklastim diyeyim. Videolarda tas gibi duruyor ama ordan agzim yandi sahsen.
Bizim limit/harcamamiz nedir kestiremedigimden bende muallak, neye ne kadar bonservis ayirabiliriz hususunda.
Bir noktada maliyeti onumuzdeki yaza yuklemelte, osimhenin kalan odemeleriyle cok akillica gelmiyor(ne kadar olduguna bagli olarak tabii)