Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.320
- 58.489
- 3.383
Erden Timur
max ibrahim büyükak'ı falan göndermeli gs yemeğe
harbi bunu mu yaptık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur
max ibrahim büyükak'ı falan göndermeli gs yemeğe
Buna katilirim. Gulleball izlemememiz lazim sane de varken isin icinde.sen cl'de bunun dediği gibi sahayı genişlet ortada 2 oyuncu bırak öyle oyun kurmaya çakış bakalım o merkezindeki 2 adamın ensesine ve oyun kuracak olan stoperlerine basıp anında nasıl kalene iniyorlar bol bol izleriz. En iyi ihtimalle topu kaybetmemek için ileri şişireceğimiz toplar da aynı şekil kalemize dönecektir
Başlarda istiyordum ama artık soğudum İlkay çekelim Hakan uzak dursunGalatasaray'da ki aile ortamını bozacak oyuncudur Hakan uzak durmak lazım. Takıma girdiği anda gruplasmalar başlar.
emerson royal: kızımın boyama kitabı yırtılmış o yüzden gelemiyorumEmerson Royal'in Beşiktaş'a transferi neredeyse tamam. (Damiano Er Faina)
@Murat DurmazYok mu mahfolmus.man utd yayincilari hic![]()
Bunun kismen yerlesip hucum etmedigimiz zaman sikinti oldugunu dusunuyorum acikcasi, ama tam verim verir de diyemeyiz.sara 10 numara pozisyonunun hakkını doyasıya verseydi kafamız çok rahat olurdu şu an.
Can bey epey düzeltmişsin yazım kurallarını. Postların güzel de okurken anlamaya çalışmak bazen insana çok yoruyor gerçekten. Nedeni neydi ki? Gurbo falan da değilsin zannedersemTivitterda biri 2015 te nijerya gencleri sampiyin yapacak tek basina diye osimhen kastirmis. Demin gordum bulamiyorum simdi.
Bizde scout isleri cok zayif ya .
Basparmaklarim enteresan, mobilden yazarken hep editlemek zorunda kaliyorumCan bey epey düzeltmişsin yazım kurallarını. Postların güzel de okurken anlamaya çalışmak bazen insana çok yoruyor gerçekten. Nedeni neydi ki? Gurbo falan da değilsin zannedersem
verilere baktigimiz vakit hocanın oyununun topcusu
önde basma,presle kazanim,rakip sahada top kazanimi gibi statslarda sancez den dahi önde
yine doğru topcu bulmusuz ,doue gibi
bu sefer uzatmadan renklerimize katariz ins
Valla ben seni engellemiştim reis. Sebebi de yazdığını anlamaya çalışırken sayfaların akıp gitmesiydi. Hakkını helal et kusura bakma. Bak böyle iyi ama.Basparmaklarim enteresan, mobilden yazarken hep editlemek zorunda kaliyorum
Daha yavas olmam lazim, mesajlasmada da basima is aciyor bazen isin gercegi