Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen cl'de bunun dediği gibi sahayı genişlet ortada 2 oyuncu bırak öyle oyun kurmaya çakış bakalım o merkezindeki 2 adamın ensesine ve oyun kuracak olan stoperlerine basıp anında nasıl kalene iniyorlar bol bol izleriz. En iyi ihtimalle topu kaybetmemek için ileri şişireceğimiz toplar da aynı şekil kalemize dönecektir
Buna katilirim. Gulleball izlemememiz lazim sane de varken isin icinde.

Ortasaha 3 lusunu bozmamasi lazim ama takviye gerekecek sakatlik ceza yorgunluk zamanlari. Orasini nasil cozecek hoca bilmiyorum.

Emerson Royal'in Beşiktaş'a transferi neredeyse tamam. (Damiano Er Faina)

Valla kaleye ederson gelecek ama 16-17 yaşlarında güney Amerikalı birtanede velet kaleci bulasınlar şimdiden yetişsin

Tivitterda biri 2015 te nijerya gencleri sampiyon yapacak tek basina diye osimhen kastirmis. Demin gordum bulamiyorum simdi.

Bizde scout isleri cok zayif ya .

Son düzenleme:
sara 10 numara pozisyonunun hakkını doyasıya verseydi kafamız çok rahat olurdu şu an.

City diego costaya 65 milyon euro teklif etmis demekki ederson yolda

sara 10 numara pozisyonunun hakkını doyasıya verseydi kafamız çok rahat olurdu şu an.
Bunun kismen yerlesip hucum etmedigimiz zaman sikinti oldugunu dusunuyorum acikcasi, ama tam verim verir de diyemeyiz.

Full takim bir izlemek lazim once bana gore.

Tivitterda biri 2015 te nijerya gencleri sampiyin yapacak tek basina diye osimhen kastirmis. Demin gordum bulamiyorum simdi.

Bizde scout isleri cok zayif ya .
Can bey epey düzeltmişsin yazım kurallarını. Postların güzel de okurken anlamaya çalışmak bazen insana çok yoruyor gerçekten. Nedeni neydi ki? Gurbo falan da değilsin zannedersem

verilere baktigimiz vakit hocanın oyununun topcusu

önde basma,presle kazanim,rakip sahada top kazanimi gibi statslarda sancez den dahi önde

yine doğru topcu bulmusuz ,doue gibi

bu sefer uzatmadan renklerimize katariz ins

Can bey epey düzeltmişsin yazım kurallarını. Postların güzel de okurken anlamaya çalışmak bazen insana çok yoruyor gerçekten. Nedeni neydi ki? Gurbo falan da değilsin zannedersem
Basparmaklarim enteresan, mobilden yazarken hep editlemek zorunda kaliyorum:(

Daha yavas olmam lazim, mesajlasmada da basima is aciyor bazen isin gercegi

verilere baktigimiz vakit hocanın oyununun topcusu

önde basma,presle kazanim,rakip sahada top kazanimi gibi statslarda sancez den dahi önde

yine doğru topcu bulmusuz ,doue gibi

bu sefer uzatmadan renklerimize katariz ins

Nasıl uzatmıcan yav hem Monaco hem yükselen bir herif, çok zor iş.

Basparmaklarim enteresan, mobilden yazarken hep editlemek zorunda kaliyorum:(

Daha yavas olmam lazim, mesajlasmada da basima is aciyor bazen isin gercegi
Valla ben seni engellemiştim reis. Sebebi de yazdığını anlamaya çalışırken sayfaların akıp gitmesiydi. Hakkını helal et kusura bakma. Bak böyle iyi ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt