- 21 Haziran 2011
- 27.192
- 7.296
- 2.238
10 numara transferi olmayacak gibi duruyor hoca biraz bunun mesajını verdi gibi
Yunus ve Sane orada kullanabileceğimiz isimler dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç 10 istiyo10 numara transferi olmayacak gibi duruyor hoca biraz bunun mesajını verdi gibi
Normalde iyi oyuncuydu ama sakatlıklar sonra düştü bir de denildiğinden daha yaşlı bu oyuncu galiba. Sık sık sakatlanması en büyük problem.Bu, sahte kimlikle oynayan Wamangituka mı![]()
ilkay çok iyi olur hem 11 hem rotasyon olarak kullanabilir istesek hemen bitiririz niye bekletiyolar bilmiyorum@Furkan Kaya ilkayi eklersek sorun kalmıyor zaten önde
Bu da cok mantikli. Ardaya güvenmek gerek
İnşallah bulabilirsek iyi bir isim neden olmasın ama yabancı kontenjanıda önemli bu konudaGenç 10 istiyo
Eyüp'ü oynayacağı yere göndermek lazım kira ile - 2 sezondur oturuyor kulübede..Cuest, Nelson, Kazım, Zaniolo, Yusf Demir, Eyüp, Siraçhan, Morata, Batuhan, Jelert, Frankowski. Gönderilmesi gereken isimler.
@Sergen Zeren Çok potansiyelliydi ki bizimle de adı anılmıştı zamanında. En son aklımda kalan o sahte kimlik muhabbeti. Adını değiştirdi hattaNormalde iyi oyuncuydu ama sakatlıklar sonra düştü bir de denildiğinden daha yaşlı bu oyuncu galiba. Sık sık sakatlanması en büyük problem.
Fatih hoca ve ben çok istedik 2019 yazinda@Sergen Zeren Çok potansiyelliydi ki bizimle de adı anılmıştı zamanında. En son aklımda kalan o sahte kimlik muhabbeti. Adını değiştirdi hatta
Son halini bilmiyorum ama fiziği ve hızı çıkış yaptığı döneme yakınsa bizim ligde iş yapar